Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Баштанці відбувся семінар для ОСББ "Енергодім"

Новини
17.02.2021

17 лютого в залі засідань міської ради відбулася зустріч представників ОСББ з головою громадської спілки «Асоціація розвитку житлового фонду» Тетяною Тимошиною.

Не для кого не секрет, що на сьогодні більшість багатоповерхових будинків у нашому місті знаходяться в незадовільному стані: дах що протікає, холодні квартири, старий підвал, зношені димовентиляційні канали та водостоки. Перелік можна продовжувати й далі. У таких умовах мешканцям дуже важко заощаджувати кошти та покращити якість життя.

Саме тому міський голова Олександр Береговий ініціював зустріч з представником Фонду для ознайомлення голів ОСББ з державною програмою «Енергодім».

Під час зустрічі голова спілки Тетяна Тимошина ознайомила присутніх з основними функціями Фонду та презентувала програму «Енергодім», яка націлена на зменшення рівня енергоспоживання. А також розповіла про основні переваги, які отримають ОСББ після реалізації програми, що передбачає часткове відшкодування витрат на заходи з енергоефективності у розмірі 60% вартості прийнятних заходів для пакета «Легкий» та 70% для пакета «Комплексний».

Було наголошено, що саме зараз найвигідніше скористатись пропозицією, адже держава пропонує дуже ефективні програми підтримки, які значно здешевлюють енергомодернізацію будинків. Відповідно до програми буде реалізовано 500 перших проєктів, на сьогодні вже подано 371 заявка, тож часу залишилось не багато, надалі умови участі в програмі будуть вже менш вигідними.

На закінчення семінару, спікерка подякувала присутнім за участь та закликала брати участь у вигідних проєктах співфінансування.

 

Новини на цю ж тему

У Баштанці ОСББ зможуть отримати кошти на ремонт будинків, пошкоджених обстрілами

3 жовтня відбулася зустріч представників ТОВ «БУДІВЕЛЬНА ФІРМА ІНТЕРЛЮКСБУД» та керівників ОСББ м. Баштанка, будівлі яких зазнали пошкодження внаслідок російської агресії.
Новини
03.10.2023

«ОСОБЛИВІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ БАГАТОКВАРТИРНИМИ БУДИНКАМИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ:ЮРИДИЧНІ РОЗ’ЯСНЕННЯ»

Запрошення до участі в семінарі «Важливі аспекти управління багатоквартирними будинками в умовах воєнного стану: юридичні роз’яснення»
Повідомлення
01.08.2023

До уваги керівників ОСББ!

У рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» ВБО «Інститут місцевого розвитку» розпочав комплексну просвітню кампанію для керівників ОСББ, співвласників багатоквартирних будинків, представників місцевих ГО Дніпропетровської, Запорізької, Одеської, Миколаївської та Харківської областей.
Анонс подій
02.12.2022

Про законодавчі вимоги щодо підтвердження фахового рівня управителями багатоквартирних будинків

Асоціація управителів житла (далі - Асоціація) з 2015 року активно працює над формуванням і розвитком конкурентного та професійного ринку управління багатоквартирними будинками в Україні.
Запитання-відповіді
21.01.2022

До уваги мешканців багатоквартирних будинків!

Форми управління багатоквартирним будинком. Яку обираєте Ви?
Заходи
12.04.2021

Відбудеться семінар для ОСББ "Енергодім"

«ЕНЕРГОДІМ» — це програма часткового відшкодування витрат на заходи з енергоефективності в багатоквартирних будинках.
Анонс подій
11.02.2021

Нарада з головами ОСББ

16 січня в залі засідань міської ради відбулася зустріч представників ОСББ з регіональним координатором ПРООН в Миколаївській області Тетяною Гвоздь та консультантом проєкту IFC Максимом Литвиненко.
Новини
17.01.2020

Знову збори голів ОСББ не відбулися

10 грудня відбулося чергове засідання голів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ). На жаль, вже вчетверте на збори прийшло лише 7 небайдужих очільників об’єднань із 60, створених у місті.
Події
11.12.2019

Збори голів ОСББ не відбулися

9 квітня відбулося чергове засідання голів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ). На жаль, вже вчетверте на збори прийшло лише 10 небайдужих очільників об’єднань із 60, створених у місті.
Події
09.04.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше