Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги керівників ОСББ!

Анонс подій
02.12.2022

У рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» ВБО «Інститут місцевого розвитку» розпочав комплексну просвітню кампанію для керівників ОСББ, співвласників багатоквартирних будинків, представників місцевих ГО Дніпропетровської, Запорізької, Одеської, Миколаївської та Харківської областей.

Команда проєкту «Добрі сусіди – одна країна» підготувала для вас багато актуальних вебінарів на грудень 2022 р., впевнені, що кожен знайде на свій смак:
⚡️ «Можливості місцевого регулювання відпуску теплоти до будинків» https://forms.gle/jdptgEvuQA1R7K5j8
⚡️ «Зміни в порядку надання житлових субсидій. Особливості надання субсидій в умовах війни» https://forms.gle/rJvKEWfZJp8ssWrFA
⚡️ «Захисні споруди і укриття будівель і громадських просторів на територіях міст та населених пунктів, що зазнали руйнувань внаслідок бойових дій» https://forms.gle/YHHymLXqRyymHnvK8
⚡️ Обговорення: підсумок пройденого (на основі запитань, надісланих слухачами заздалегідь та поставлених на вебінарі). Коротка лекційна частина. Обговорення: сесія запитань і відповідей https://forms.gle/ZEiNeaGoPBkR8rPe7
⚡️ «Підвищення надійності функціонування інженерних систем будівлі в умовах військового часу» https://forms.gle/4hPvMF2sMyYTTbrW6
⚡️ «Логіка обліку та звітності в ОСББ. Частина 1. Принципи бухгалтерського обліку в ОСББ» https://forms.gle/U9ViuLSvthKoke7u6
⚡️ «Регулювання відпуску теплоти в системах опалення багатоквартирного будинку» https://forms.gle/k49uwFX3CH6NN38P6
⚡️ «Логіка обліку та звітності в ОСББ. Частина 2. Цільові фонди та кошторис» https://forms.gle/wSffqksHKppzRQCi8
⚡️ «Системи електричного опалення» https://forms.gle/AhWdSkMbVWcQV84i7
⚡️ «Внутрішні та зовнішні контроль і звітність в ОСББ. Ефективна внутрішня комунікація та прозора звітність як запорука виконання спільно прийнятих рішень» https://forms.gle/S4UYkzrXzApuoMw78
⚡️ Обговорення: підсумок пройденого (на основі запитань, надісланих слухачами заздалегідь та поставлених на вебінарі). Коротка лекційна частина. Обговорення: сесія запитань і відповідей https://forms.gle/PwBGksV9cL51h7Zc9

Запропоновані заходи охоплюють актуальні в умовах повномасштабної війни технічні, фінансові, юридичні, організаційні та соціально-психологічні рекомендації, які можуть бути корисні співвласникам багатоквартирних будинків та іншим цільовим групам.

Онлайн-семінари проводитимуться з використанням програми Zoom. Посилання для доступу будуть надані усім зареєстрованим учасникам.

Просимо представників ОСББ заповнити реєстраційні форми за посиланнями до кожного заходу.

Контактна особа від ВБО «ІМР» з питань адміністративної підтримки грантової діяльності – Тетяна Прокопенко, тел. 050 928 56 86, ел. адреса: prokopenko@mdi.org.ua.

Новини на цю ж тему

У Баштанці ОСББ зможуть отримати кошти на ремонт будинків, пошкоджених обстрілами

3 жовтня відбулася зустріч представників ТОВ «БУДІВЕЛЬНА ФІРМА ІНТЕРЛЮКСБУД» та керівників ОСББ м. Баштанка, будівлі яких зазнали пошкодження внаслідок російської агресії.
Новини
03.10.2023

«ОСОБЛИВІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ БАГАТОКВАРТИРНИМИ БУДИНКАМИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ:ЮРИДИЧНІ РОЗ’ЯСНЕННЯ»

Запрошення до участі в семінарі «Важливі аспекти управління багатоквартирними будинками в умовах воєнного стану: юридичні роз’яснення»
Повідомлення
01.08.2023

Про законодавчі вимоги щодо підтвердження фахового рівня управителями багатоквартирних будинків

Асоціація управителів житла (далі - Асоціація) з 2015 року активно працює над формуванням і розвитком конкурентного та професійного ринку управління багатоквартирними будинками в Україні.
Запитання-відповіді
21.01.2022

До уваги мешканців багатоквартирних будинків!

Форми управління багатоквартирним будинком. Яку обираєте Ви?
Заходи
12.04.2021

У Баштанці відбувся семінар для ОСББ "Енергодім"

Міський голова Олександр Береговий ініціював зустріч з представником Фонду для ознайомлення голів ОСББ з державною програмою «Енергодім».
Новини
17.02.2021

Відбудеться семінар для ОСББ "Енергодім"

«ЕНЕРГОДІМ» — це програма часткового відшкодування витрат на заходи з енергоефективності в багатоквартирних будинках.
Анонс подій
11.02.2021

Нарада з головами ОСББ

16 січня в залі засідань міської ради відбулася зустріч представників ОСББ з регіональним координатором ПРООН в Миколаївській області Тетяною Гвоздь та консультантом проєкту IFC Максимом Литвиненко.
Новини
17.01.2020

Знову збори голів ОСББ не відбулися

10 грудня відбулося чергове засідання голів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ). На жаль, вже вчетверте на збори прийшло лише 7 небайдужих очільників об’єднань із 60, створених у місті.
Події
11.12.2019

Збори голів ОСББ не відбулися

9 квітня відбулося чергове засідання голів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ). На жаль, вже вчетверте на збори прийшло лише 10 небайдужих очільників об’єднань із 60, створених у місті.
Події
09.04.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше