Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Фонд соціального страхування повідомляє

Новини
04.12.2019

   Враховуючи ситуацію, що склалась, з метою зняття соціальної напруги Фонд соціального страхування України звертається до страхувальників (роботодавців) з проханням здійснювати перерахування матеріального забезпечення своїм працівникам у максимально короткі терміни після отримання коштів від Фонду, особливо допомог у зв’язку з вагітністю і пологами.

   На виплату допомог по тимчасовій втраті працездатності і по вагітності та пологах Фондом направляються всі наявні ресурси. Так 03 грудня 2019 року за цим напрямом Баштанським відділенням Фонду профінансовано  637801грн., що дало можливість здійснити виплати з матеріального забезпечення  по 08 листопада 2019 року включно.

   Нагадаємо, Фонд фінансує матеріальне забезпечення на окремий поточний рахунок роботодавця, відкритий у банку для зарахування страхових коштів. Звертаємо увагу, що відповідно до нормативно-правових актів, допомога від Фонду виплачується працівнику роботодавцем у найближчий після дня призначення допомоги строк, встановлений для виплати заробітної плати. При цьому, законодавство не забороняє роботодавцю здійснювати таку виплату відразу після отримання коштів від Фонду. Тому, враховуючи ситуацію, просимо страхувальників максимально скоротити терміни виплат.

 Начальник відділення    О.О. Воробйов

Новини на цю ж тему

Соціальна допомога для ветеранів та переселенців від транспортної компанії Грузар

Команда компанії Грузар розпочинає соціальний проект, спрямований на допомогу ветеранам війни та переселенцям.
Повідомлення
28.02.2024

Безоплатна допомога юриста військовослужбовцям та ветеранам війни

У військовослужбовців може виникати багато питань, для розв’язання яких потрібна допомога юристів. Таку допомогу можна отримати від системи безоплатної правничої допомоги.
Безоплатна правова допомога
23.02.2024

Онлайн-опитування роботодавців щодо ринку праці в Україні та становища підприємств

Міністерство економіки України у партнерстві із Міжнародною організацією з міграції проводить онлайн-опитування роботодавців щодо ринку праці в Україні та становища підприємств.
Опитування
22.02.2024

Соціальний працівник – робота за покликом серця

Помічали, як щодня мчать на своїх велосипедах гарненькі жіночки? Це наші соціальні робітники поспішають приготувати їсти, зробити покупки, попоратися по господарству. Ні, не собі. Людям, які не в змозі зробити це самостійно.
Новини
16.02.2024

9,5 тисяч внутрішньо переміщених осіб отримали вторинну правничу допомогу у 2023 році

Близько 17% звернень до системи БПД по отримання послуг представництва інтересів у судах та допомогу із складенням документів до суду — від ВПО. Найбільше — на Дніпропетровщині, у Києві та на Харківщині.
Безоплатна правова допомога
13.02.2024

Інформатика «ВПО після 1 березня 2024»

Кому виплати подовжуються, а кому умови переглядатимуться.
Новини
06.02.2024

Земельні питання: як і де можна отримати консультацію юриста безоплатно

Українці, які потребують розв’язання питань щодо володіння чи користування землею, можуть безоплатно отримати консультацію юриста від системи безоплатної правничої допомоги. З початку року такою можливістю скористались понад 17 тисяч українців.
Безоплатна правова допомога
03.11.2023

Соціальні послуги - кожному

26 жовтня відбулась зустріч фахівців соціальних служб зі старостами громади. У ході зустрічі було обговорено діяльність мобільної соціальної служби догляду вдома, паліативної допомоги й натуральної допомоги, яка буде здійснювати виїзди у старостинські округи.
Заходи
26.10.2023

Підвищення потенціалу Баштанської громади щодо удосконалення соціальних послуг

24 жовтня відбулось засідання робочої групи з визначення потреб населення Баштанської громади у соціальних послугах за участі експертки ГО" Ліга соціальних працівників України" Ірини Сергієнко.
Заходи
25.10.2023

У Баштанці відбувся виїзний прийом громадян, з метою наближення послуг служби зайнятості

Сьогодні, 24 жовтня, відбувся виїзний прийом громадян з питань зайнятості. Керівництвом Миколаївського обласного центру зайнятості було передано обладнання для мобільного хабу у Баштанську філію обласного центру зайнятості.
Новини
24.10.2023

У Центрі соціально-психологічного розвантаження прходять майстер-класи

Днями у Центрі соціально-психологічного розвантаження відбулася серія майстер-класів з кінотерапії та ароматерапії. Майстер-класи були організовані для жителів громади, які записалися за допомогою гугл форми.
Заходи
21.10.2023

Університет третього віку у Баштанській громаді офіційно розпочав свою діяльність

Сьогодні, 3 жовтня, відбулося відкриття Університету третього віку для студентів віком 60+, який буде функціонувати на базі КУ "Центр надання соціальних послуг"
Заходи
03.10.2023

Відбулося засідання комісії щодо розгляду заяв громадян про надання допомоги

Сьогодні, 27 вересня, відбулося засідання комісії щодо розгляду заяв громадян про надання допомоги на поховання та заяв про надання одноразової адресної допомоги при Баштанській міській раді
Новини
27.09.2023

Продовжуємо співпрацю з міжнародними партнерами задля розвитку громади

Сьогодні, у рамках проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб», відділ соціального захисту Баштанської міської ради отримав техніку для облаштування трьох робочих місць
Новини
30.08.2023

Зміни у порядку призначення виплат для внутрішньо переміщених осіб

З метою осучаснення умов надання допомоги для внутрішньо переміщених осіб Уряд 11.07.2023 ухвалив Постанову, якою уточнено параметри надання цієї підтримки.
Новини
25.07.2023

Відпочинок та оздоровлення дітей повинні бути безпечними!

У 2023 році організація дитячого оздоровлення в повному обсязі не була запланована, в зв’язку з тим, що на території області ситуація залишається напруженою.
Заходи
11.07.2023

Укладено домовленість про співпрацю між Баштанською міською радою і Миколаївським фондом «Любисток»

З липня відбулася робоча зустріч керівництва міської ради і відділу з соціальних питань з представниками Миколаївського фонду «Любисток» щодо налагодження співпраці у напрямку щодо запобігання торгівлі людьми та надання допомоги постраждалим особам.
Новини
03.07.2023

Стартувала кампанія надання безоплатної правової допомоги для постраждалих від сексуального насильства під час війни та домашнього насильства

Мета кампанії − проінформувати про можливість отримати безоплатну правову допомогу та мотивувати постраждалих діяти, щоб захистити себе.
Новини
14.06.2023

Перелік документів для призначення дострокової пенсії за віком учасникам бойових дій

Коло осіб, які мають право на призначення дострокової пенсії за віком, зокрема, особи, які належать до учасників бойових дій, чоловіки після досягнення 55 років, жінки − 50 років та за наявності страхового стажу не менше 25 років для чоловіків і не менше 20 років для жінок.
Повідомлення
07.06.2023

Південний регіональний центр Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими інформує

Якщо близька вам людина потрапила у полон або зникла безвісти, звертайтеся до нас.
Новини
07.06.2023

Зміни до Порядку подання та оформлення документів для призначення (перерахунку) пенсій відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування»

Внесені зміни стосуються осіб, які у зв’язку з агресією російської федерації тимчасово проживають за кордоном та отримали тимчасовий захист або статус біженця.
Заходи
06.06.2023

Дату виплати щорічної разової грошової допомоги ветеранам змінено

Цього року така виплата здійснюватиметься до Дня Незалежності України – тобто 24 серпня, відповідно до ухваленого 20 березня 2023 року Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо разової грошової виплати ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань».
Повідомлення
17.05.2023

Визначення строків призначення пенсій особам, які проживають (проживали), на території, де ведуться бойові дії або на тимчасово окупованій території

15.04.2023 набрав чинності Закон України від 20.03.2023 № 2981-ІХ «Про внесення змін до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» щодо призначення пенсії особам, які проживають на тимчасово окупованій території або на території, на якій ведуться бойові дії»
Новини
11.05.2023

Уряд урегулював питання надання соціальних послуг з догляду та медичних послуг потерпілим на виробництві

Відтепер, людина, яка постраждала на виробництві, може отримати соціальні послуги.
Повідомлення
08.05.2023

Підтримка установ, що надають соціальні послуги жителям – надзвичайно важлива частина роботи.

Війна і пов’язані з нею життєві обставини змушують нас вчитися новому. Однак незмінним є головне – ми турбуємось та підтримуємо одне одного.
Новини
04.05.2023

Право на надання пільг окремим категоріям громадян

Окремим категоріям громадян пільги на оплату послуг з управління багатоквартирним будинком, комунальних послуг, твердим паливом, скрапленим газом, інших пільг надаються залежно від середньомісячного сукупного доходу сім’ї осіб, які мають право на пільги згідно із законодавчими актами.
Повідомлення
27.04.2023

Кому потрібно звернутися за перепризначенням субсидії на неопалювальний період

З травня житлові субсидії на неопалювальний сезон більшості одержувачів буде перепризначено автоматично, за умови, що не змінилися дані про їхній майновий стан чи склад домогосподарств.
Повідомлення
27.04.2023

Ви запитували – ми відповідаємо

Запитання: Чи можуть члени сім’ї померлого пільговика отримати кошти, не виплачені у звʼязку із його смертю?
Запитання-відповіді
21.04.2023

Допомога по вагітності та пологах жінкам, які провадять незалежну професійну діяльність, надається за умови сплати внесків

В Україні право на страхові виплати за страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності (допомога по вагітності та пологах належить саме до таких виплат) мають застраховані особи (Закон України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування»).
Новини
20.04.2023

Вебпортал Пенсійного фонду України – ваш надійний помічник!

Заходьте та реєструйтесь на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП), або Дія.Підпис, або засобами Інтегрованої системи електронної ідентифікації ID.GOV.UA, в т. ч. з використанням технології Bank ID.
Новини
19.04.2023

Отримай ваучер на навчання

Миколаївський центр зайнятості інформує.
Новини
06.04.2023

На захисті прав та інтересів молодших мешканців громади

Ціль і мета роботи, аби місцеві дітлахи були максимально забезпечені всім необхідним для свого розвитку, попри жахливу війну, яка застала їх під час найкращого періоду життя — дитинства.
Заходи
23.03.2023

У Баштанці родини загиблих, зниклих безвісти та полонених захисників отримали набори гуманітарної допомоги

Вдалося реалізувати таку допомогу завдяки співпраці з Миколаївським гуманітарним штабом, який надав одяг, з якого підготували 22 набори гуманітарних наборів.
Заходи
21.03.2023

Недоотримана пенсія: як отримати

Подати заяву на недоотриману пенсію за померлого пенсіонера можна як безпосередньо у сервісному центрі Пенсійного фонду України, так і дистанційно: через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України
Новини
21.03.2023

До уваги громадян!

Якщо у вас виникли питання щодо результатів перерахунку пенсій, звертайтесь за телефонами «гарячих ліній» відділів обслуговування громадян (сервісних центрів) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області.
Новини
16.03.2023

Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.02.2023 № 168 «Про індексацію пенсійних і страхових виплат та додаткових заходів щодо підвищення рівня соціального захисту найбільш вразливих верств населення у 2023 році» з 01.03.2023 проведено перерахунки пенсій
Новини
10.03.2023

Ви запитували – ми відповідаємо

В особистому кабінеті роботодавця статус лікарняного позначено як «готово до сплати». Коли роботодавець отримає кошти на рахунок?
Актуально
21.02.2023

Основні положення пенсійного законодавства

Законодавством визначено види пенсій та умови призначення .
Новини
17.02.2023

Право на виплату грошової допомоги відповідно до пункту 7-1 розділу ХV Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування»

При призначенні пенсії за віком виплачується грошова допомога у розмірі 10 місячних пенсій особам, які на день досягнення пенсійного віку, працювали в закладах державної або комунальної форми власності на посадах, робота на яких дає право на призначення пенсії за вислугу років.
Новини
13.02.2023

Додаткові виплати захисникам, які з 2014 року брали безпосередню участь у захисті суверенітету та територіальної цілісності України

Зазначеними нормативно-правовими актами передбачено встановлення щомісячної грошової виплати особам, які брали безпосередню участь у захисті суверенітету та територіальної цілісності України та яким/яких, починаючи з 2014 року.
Новини
13.02.2023

Ви запитували – ми відповідаємо

Запитання: Чи є обов'язковим документом при призначенні пенсії довідка про заробітну плату за період до 1 липня 2000 року? та Які пільги на оплату комунальних послуг передбаченні для вдови загиблого військовослужбовця?
Заходи
02.02.2023

Робота пробації під час воєнного стану

З моменту бойових дій Баштанський районний сектор №2 філії ДУ «Центр пробації» проводить роботу дистанційним шляхом та при цьому здійснює всі необхідні заходи для нагляду за особами.
Новини
31.01.2023

До уваги страхувальників-роботодавців, фізичних осіб-підприємців та застрахованих осіб!

01 січня 2023 року набрала чинності оновлена редакція Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування», яким передбачено, що саме ПФУ є уповноваженим органом управління в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування.
Новини
30.01.2023

Ви запитували – ми відповідаємо

Запитання: «Хто може розраховувати на страхові виплати з відшкодування шкоди, заподіяної внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання?»
Важливо
25.01.2023

Як отримати страхові виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності внутрішньо переміщеним особам (ВПО)

Підставою для призначення допомоги по тимчасовій непрацездатності, по вагітності та пологах є виданий у встановленому законодавством порядку листок непрацездатності. Такі виплати Пенсійний фонд України призначає і виплачує безпосередньо застрахованим особам, без формування заяви розрахунку
Новини
25.01.2023

Хто має право на призначення субсидії на понаднормову площу житла?

Законодавство визначає категорії громадян, яким житлова субсидія може призначатися на понаднормову площу житла. Це непрацездатні непрацюючі особи, які проживають самі.
Новини
24.01.2023

Ви запитували – ми відповідаємо

Трудова книжка − це основний документ, що підтверджує стаж роботи людини до 1 січня 2004 року. Водночас прізвище, ім’я, по батькові, людини (ПІБ), зазначені в трудовій книжці, мають відповідати ПІБ за паспортом.
Новини
19.01.2023

Виплати за лікарняними по вагітності та пологах

В Україні, працюючі жінки, при виході у відпустку по вагітності та пологах, отримують відповідну допомогу. Підставою для її призначення є листок непрацездатності, сформований на підставі медичного висновку.
Новини
18.01.2023

Лікарняні – 2023: що змінилось?

З 1 січня 2023 року набула чинності оновлена редакція Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування», відповідно до якої уповноваженим органом управління в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності
Новини
13.01.2023

Відповіді на найпоширеніші питання щодо страхових виплат

З 1 січня 2023 року набула чинності оновлена редакція Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування».
Новини
12.01.2023

Медичний висновок та електронний лікарняний: що потрібно знати та як отримати?

Це два різних електронних документи, що генеруються та зберігаються у різних державних електронних реєстрах, водночас, тісно пов’язані між собою, оскільки засвідчують факт тимчасової непрацездатності людини.
Новини
11.01.2023

Інформація про діяльність Консультаційного центру Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

Додатково надаються консультації через портал «Діти війни».
Новини
15.11.2022

Як підтвердити трудовий стаж, коли трудова книжка залишилася на тимчасово окупованій території або втрачена

З 2000 року для призначення пенсії періоди роботи враховуються за даними персоніфікованого обліку. Їх можна отримати в електронному вигляді через портал Пенсійного фонду України або за допомоги мобільного застосунку «Пенсійний фонд».
Новини
09.11.2022

До уваги громадян!

З 1 грудня 2022 року документи на призначення субсидій та пільг подаються до ПФУ.
Повідомлення
08.11.2022

Роздача гуманітарної допомоги родинам з дітьми розпочалася

Сьогодні,  листопада, стартувала роздача гуманітарної допомоги родинам з неповнолітніми дітьми (які не досягли 18-річного віку) та родинам з дітьми внутрішньо переміщених осіб м. Баштанка. Жителі та ВПО старостинських округів отримують у старостатах.
Події
07.11.2022

Права громадян щодо сплати за житлово-комунальні послуги в умовах воєнного стану

До Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини надходять звернення громадян у зв'язку із його пошкодженням (руйнацією) або його знаходженням на тимчасово окупованих територіях України.
Новини
28.10.2022

Про зміни, які відбулись в системі охорони здоров’я за час воєнного стану

Зважаючи на важливість поширення соціально корисної інформації щодо охорони здоров’я та доступу до медичних послуг під час воєнного стану, а також наявний суспільний запит на таку інформацію
Новини
18.10.2022

Як отримати статус безробітного?

Наразі існує варіантів отримання статусу безробітного та призначення допомоги
Безоплатна правова допомога
01.08.2022

Проведено рейд «Діти вулиці»

29 липня 2022 року в рамках співпраці суб’єктів соціальної роботи працівниками служби спільно з інспектороми ювенальної превенції та дільничним інспектором Баштанського РВП проведено рейд «Діти вулиці» у м. Баштанка.
Заходи
29.07.2022

Про реєстр застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування

Отримуйте послуги безпечно на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.
Новини
30.06.2022

Страховий стаж і соціальний захист

Страховий стаж – це період, протягом якого особа підлягає загальноо-бов’язковому державному пенсійному страхуванню та за який щомісяця спла-чено страхові внески в сумі не меншій, ніж мінімальний страховий внесок.
Новини
29.06.2022

Як пройти реабілітаційне лікування за кошти Фонду?

З червня Фонд соціального страхування України відновив направлення українців на реабілітаційне лікування, яке було вимушено призупинено після початку повномасштабного вторгнення росії.
Новини
24.06.2022

Поряд − це портал, що єднає українців

Для допомоги постраждалим від російської агресії людям було створено проект «Поряд» – портал, що єднає українців, для розміщення запитів на допомогу та їх пошуку тими, хто має можливість її надати.
Новини
23.06.2022

Електронні листки непрацездатності

Запитання – відповіді
Запитання-відповіді
23.06.2022

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

Внутрішньо переміщені особи, які постраждали від експлуатації або/та сексуального насилля внаслідок воєнних дій, можуть отримати психологічну допомогу.
Повідомлення
21.06.2022

Всесвітній день біженців

20 червня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день біженців, започаткований Генеральної Асамблеї ООН 2001 року.
Події
20.06.2022

Компенсація за житлово-комунальні послуги власникам житла, що приймають у себе вимушених переселенців!

Нещодавно у громадян, які прихистили переселенців, з’явилася можливість отримати компенсацію за житлово-комунальні послуги.
Безоплатна правова допомога
20.06.2022

Пенсія у зв’язку з втратою годувальника за особу, зниклу безвісти за особливих обставин

Пенсія у зв’язку з втратою годувальника призначається непрацездатним членам сім’ї, які перебували на утриманні годувальника.
Важливо
16.06.2022

Червоне то любов. Чому донорство крові під час війни стало ще однією лінією оборони України

14 червня у всьому світі відзначають День донора крові.
Події
14.06.2022

Компенсація постраждалим від вибухонебезпечних предметів

Починаючи з 24 лютого, дня початку збройної агресії Росії проти України, в різних регіонах нашої держави від артилерійських, авіаційних та ракетних обстрілів страждають мирні жителі українських міст і сіл. Чи мають право постраждалі від вибухонебезпечних предметів на державну допомогу та соцгарантії
Безоплатна правова допомога
09.06.2022

До уваги громадян!

Телефони «гарячих ліній» відділів обслуговування громадян (сервісних центрів) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області.
Новини
08.06.2022

Держпослуги для бізнесу під час війни — на Гіді

Міністерство цифрової трансформації України зібрало добірку потрібних держпослуг, які допоможуть вам почати або продовжити власну справу під час війни.
Новини
07.06.2022

Держпослуги, що актуальні під час повномасштабної війни на Гіді

Яка допомога доступна від держави та як її отримати українцям, що постраждали внаслідок війни або вимушено переїхали до інших регіонів України, можна дізнатися на Гіді з держпослуг.
Новини
06.06.2022

Як перевести виплату пенсії у банківську установу?

Відповідно до пункту 10 Порядку 1596 заява про виплату пенсії через поточний рахунок у банку подається одержувачем особисто до органу Пенсійного фонду України за місцем проживання одержувача або приймається органом Пенсійного фонду України від установи уповноваженого банку.
Новини
06.06.2022

Як отримати ВПО, а також особам, які перебувають на тимчасово окупованих територіях допомогу по безробіттю: покрокові дії

Нововведення у призначенні допомоги по безробіттю дещо спрощують процедуру отримання статусу безробітного та соціальних виплат для внутрішньо переміщених осіб, а також осіб, які перебувають на тимчасово окупованих територіях, або територіях де ведуться бойові дії.
Безоплатна правова допомога
25.05.2022

Право на достроковий вихід на пенсію за віком

Відповідно до статті 21 Закону № 3721 особам, трудовий договір з якими розірвано не більше ніж за півтора року до досягнення пенсійного віку, гарантується право на достроковий вихід на пенсію за віком (30 років страхового стажу для жінок, 35 років – для чоловіків).
Новини
13.05.2022

До уваги жителів територіальної громади!

Якщо внаслідок збройної агресії Російської Федерації Ваші домівки чи майно пошкоджено або зруйновано, просимо Вас звернутися до Баштанської міської ради для проведення комісійного обстеження та фіксації факту та характеру пошкоджень.
Повідомлення
28.04.2022

Здавачі житла можуть отримати компенсацію витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб

давачі житла можуть отримати компенсацію витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги ВПО для покриття витрат на проживання, у тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.
Повідомлення
15.04.2022

Дія норм законодавства про працю в умовах воєнного стану

Цим законом визначаються особливості трудових відносини працівників усіх підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, виду діяльності і галузевої належності, а також осіб, які працюють за трудовим договором з фізичними особами, на період дії воєнного стану.
Актуально
14.04.2022

«Догляд вдома» – найбільш затребувана соціальна послуга

В умовах воєнного стану найбільш затребуваними залишаються соціальні послуги «догляду вдома» та «натуральної допомоги».
Заходи
13.04.2022

У Баштанці перевіряли ціни на продукти

Прохання до суб’єктів господарювання не допускати необґрунтоване підвищення цін на товари, які мають істотну соціальну значущість для населення у період воєнного стану в країні.
Заходи
12.04.2022

До уваги власників житлових приміщень, які прихистили внутрішньо переміщених осіб!

Компенсація надається фізичним особам-громадянам України віком від 18 років, які є власниками житлових приміщень приватного житлового фонду і безоплатно розміщували внутрішньо переміщених осіб.
Повідомлення
01.04.2022

До уваги жителів територіальної громади!

Якщо внаслідок збройної агресії Російської Федерації Ваші домівки чи майно пошкоджено або зруйновано, просимо Вас звернутися до Баштанської міської ради для проведення комісійного обстеження та фіксації факту та характеру пошкоджень.
Повідомлення
28.03.2022

Виїзд в неблагополучні сім'ї

22 лютого працівниками служби у справах дітей Баштанської міської ради та КО "Правопорядок" було здійснено виїзд за трьома адресами міста Баштанки з метою раннього виявлення дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, та обстеження умов проживання дітей
Заходи
22.02.2022

Повідомлення про припинення платіжних карток громадян з числа внутрішньо переміщених осіб

Згідно із заявою АТ «Державний ощадний банк України», починаючи з 1 квітня 2022 року Ощадбанк припинить надання можливості використання платіжних карток ВПО, термін дії яких закінчився під час карантину (до 31.03.2021 року).
Новини
26.01.2022

Міський голова Олександр Береговий вручив ордер на житло родині переселенців

У середу, 22 грудня, міський голова Олександр Береговий під час засідання виконкому вручив ордер на житлове приміщення з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб та ключі від квартири Олександрі Васильєвій.
Події
22.12.2021

Оголошено конкурс «Будуємо країну без бар’єрів разом!»

Міністерство соціальної політики оголошує проведення конкурсу на кращий соціальний проєкт/ініціативу «Будуємо країну без бар’єрів разом!».
Анонс подій
13.12.2021

Програма цільового фінансування вразливих категорій бізнесу під час карантину «єПідтримка»

Президентом України ініційовано програму підтримки бізнесу, який зазнав втрат під час карантину.
Новини
06.12.2021

До Міжнародного дня осіб з інвалідністю

03 грудня 2021 року у Баштанській районній філії Миколаївського обласного центру зайнятості в рамках Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями відбувся захід для осіб з інвалідністю.
Заходи
03.12.2021

Відвідали дітей з реабілітаційного відділення «Мрія»

Сьогодні, 3 грудня, разом зі світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю.
Новини
03.12.2021

Інформація про виплати Баштанським відділенням застрахованим особам

Інформація про виплати Баштанським відділенням за рахунок коштів Фонду соціального страхування застрахованим особам станом на 25 листопада 2021 року
Актуально
25.11.2021

16 днів без насильства

24 листопада 2021 року фахівцями комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради» у м. Баштанка було проведено вуличну акцію, спрямовану на запобігання насильству.
Заходи
24.11.2021

До уваги клієнтів служби зайнятості!

Надання послуг клієнтам Миколаївської обласної служби зайнятості з 08.11.2021 здійснюється дистанційно будь-якими засобами комунікації (телефонний зв'язок, електронні засоби тощо).
Повідомлення
10.11.2021

А ви знаєте, що пенсію можна призначити не виходячи з дому?

Подбати про призначення пенсії при досягненні пенсійного віку можна заздалегідь, скориставшись можливостями вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України (розділ «Щодо пенсійного забезпечення» пункт «Анкета надання інформації для автопризначення пенсії за віком»).
Новини
10.11.2021

Про підвищення пенсій пенсіонерам віком від 75 до 80 років

З 1 жовтня 2021 року пенсіонерам, які досягли віку від 75 до 80 років, до пенсій встановлено щомісячну компенсаційну виплату у розмірі до 400 гривень.
Актуально
08.10.2021

Інформація про виплати Баштанським відділенням застрахованим особам

Баштанське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області інформує, що станом на 30 серпня 2021 року профінансовано надання матеріального забезпечення за заявами-розрахунками поданими роботодавцями по 5 липня 2021 року включно (100%) .
Актуально
30.08.2021

Кращі працівники  центру та управління соціального захисту отримали нагороди

26 серпня 2021 року до комунальної установи « Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради» з робочим візитом завітала директор департаменту соціального захисту населення Миколаївської ОДА Оксана Єльчієва.
Події
27.08.2021

Час обирати легальну роботу!

Сьогодні шукачі роботи нашого міста долучились до обговорення питань легалізації праці.
Заходи
05.08.2021

Щодо впровадження електронного листка непрацездатності

В Україні розпочався поступовий перехід закладів охорони здоров’я на створення електронних лікарняних листів, який триватиме до 01 вересня 2021 року.
Новини
05.08.2021

Програма «Рука допомоги» повертається

З 1 січня наступного року в Україні починає діяти державна програма, яка перетворюватиме малозабезпечених і довготривалих безробітних на підприємців.
Новини
05.08.2021

Особам з інвалідністю І групи встановлено доплату до пенсії

З 1 липня 2021 року мінімальний розмір пенсійної виплати в осіб з інвалідністю І групи не може бути нижчим 2 200 гривень.
Новини
03.08.2021

У будинку для людей похилого віку оновили матеріально-технічну базу

Створення гідних умов перебування одиноких літніх людей в будинках престарілих, створення атмосфери рідного дому для таких людей, привернення уваги суспільства до їх проблем і потреб є актуальним питанням сьогодення.
Новини
30.07.2021

Рука допомоги простягнута для всіх

З початку наступного року непрацюючі члени малозабезпечених сімей, які зареєстровані як безробітні, отримають унікальну можливість розпочати нове життя. Держава пропонує їм отримати фінансову допомогу на започаткування власної справи, а також, за необхідності, безкоштовне навчання.
Важливо
05.07.2021

Інформація про виплати станом за рахунок коштів Фонду соціального страхування застрахованим особам

Баштанське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області інформує, що станом на 30 червня 2021 року профінансовано надання матеріального забезпечення за заявами-розрахунками поданими роботодавцями по 12 травня 2021 року включно.
Актуально
30.06.2021

З червня розпочався перехідний період запровадження е-лікарняних

У червні розпочався перехідний період запровадження електронних листків непрацездатності, який триватиме до кінця серпня 2021 року.
Новини
24.06.2021

Запроваджується облік трудової діяльності в електронній формі

10 червня 2021 року набрав чинності Закон України від 5 лютого 2021 року № 1217-IX "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі".
Новини
14.06.2021

«Рука допомоги» повертається

Агентство стратегічних рішень  ShiStrategies повідомляє, що з 1 січня 2022 року в Україні почине діяти державна програма, яка перетворюватиме малозабезпечених і довготривалих безробітних на підприємців
Актуально
02.06.2021

Як підтримати дитину та захистити від насильства

Офісом Ради Європи в Україні сьогодні, в Міжнародний день захисту дітей, пропонує ознайомитися із ТОП 7 порад, як підтримувати дитину, щоб убезпечити її від можливого насильства.
Заходи
01.06.2021

Інформація про виплати станом на 31 травня 2021 року Баштанським відділенням за рахунок коштів Фонду соціального страхування застрахованим особам

Баштанське відділення  управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування  України в Миколаївській області інформує, що станом на 31 травня  2021 року профінансовано надання матеріального забезпечення за заявами-розрахунками поданими роботодавцями
Актуально
31.05.2021

Про перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам

Отримати додаткові консультації з питань пенсійного забезпечення можна за телефонами «гарячих» ліній Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області: +380686687809; +380502678424; +380930154679.
Новини
21.05.2021

Фінансування лікарняних не буде припинятися після 30 червня: офіційно від ФСС

Фонд соціального страхування України продовжить забезпечувати страховий захист на випадок хвороби, травми, самоізоляції від COVID-19 тощо – як до, так і після 30 червня.
Новини
05.04.2021

Інформація про виплати станом на 30 березня 2021 року Баштанським відділенням за рахунок коштів Фонду соціального страхування застрахованим особам

Баштанське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області інформує, що станом на 30 березня 2021 року профінансовано надання матеріального забезпечення за заявами-розрахунками поданими роботодавцями по 10 лютого 2021 року включно
Актуально
30.03.2021

Індексація пенсійних виплат з 01 березня 2021 року

З 1 березня 2021 року, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 лютого 2021 року № 127 «Про додаткові заходи соціального захисту пенсіонерів у 2021 році», проведено індексацію пенсій.
Новини
15.03.2021

Мрія: бути інтегрованим у суспільство

3 березня реабілітаційне відділення для дітей «Мрія» відзначило 21-шу річницю від дня заснування.
Події
04.03.2021

Інформація про виплати Баштанським відділенням за рахунок коштів Фонду соціального страхування застрахованим особам

Баштанське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області інформує
Важливо
23.02.2021

Фонд соціального страхування інформує

Інформація про виплати за рахунок коштів Фонду соціального страхування застрахованим особам.
Новини
22.01.2021

Відбулась IV позачергова сесія міської ради восьмого скликання

4 січня 2021 року відбулось спільне засідання комісій, а згодом і IV позачергова сесія сесія міської ради восьмого скликання
Сесія
04.01.2021

Термін подання заяв на отримання одноразової матеріальної допомоги ФОПам та найманим працівникам продовжено до 31 грудня

Для отримання одноразової допомоги застрахованим особам заява заповнюється ВИКЛЮЧНО в електронній формі з використанням Єдиного державного веб-порталу електронних послуг або з використанням мобільного додатка Порталу Дія
Події
28.12.2020

З турботою про підопічних Новосергіївського ТОВК

Новосергіївський ТОВК висловлює найтепліші слова всім тим, на чию долю випали нелегкі випробування. Зичимо всім вам та вашим родинам здоров’я, довголіття, затишку та благополуччя.
Заходи
04.12.2020

Баштанська міська рада оголошує конкурс

Вакантна посада директора КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради».
Вакансія
04.12.2020

Адресна допомога підопічним міської ради

З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю підопічні міської ради, які належать до І групи інвалідності та діти-інваліди, отримають продовольчі набори.
Події
03.12.2020

Баштанське відділення УВД Фонду соціального страхування України в Миколаївській області рекомендує роботодавцям подавати заяви на оплату лікарняних дистанційно

З метою протидії поширенню коронавірусної інфекції та вжиття заходів щодо упередження розповсюдження COVID-19 Баштанське відділення УВД Фонду соціального страхування України в Миколаївській області  звертається до страхувальників(роботодавців)
Актуально
17.11.2020

Інформація про виплати за рахунок коштів Фонду соціального страхування застрахованим особам

17 листопада  2020 року профінансувало надання матеріального забезпечення за заявами-розрахунками, поданими роботодавцями по 11 листопада ( 100%)
Актуально
17.11.2020

Послуга термінового розміщення дітей, вилучених з сім’ї

Українська мережа за права дитини розповідає, як повинна працювати послуга термінового розміщення дітей, вилучених з сім’ї, та які є ризики у різноманітності тлумачення змісту цієї послуги.
Новини
29.10.2020

Інформація про виплати за рахунок коштів Фонду соціального страхування застрахованим особам

Баштанське відділення  управління виконавчої Фонду соціального страхування  України в Миколаївській області інформує
Новини
21.10.2020

Як безробітному зареєструватися в службі зайнятості відповідно до епідемічної ситуації

У випадку, коли людина має намір зареєструватися безпосередньо у центрі зайнятості, повинна мати при собі паспорт (або інший документ, що підтверджує громадянство України), посвідку на проживання (для іноземців), документ про освіту, документ, що підтверджує припинення зайнятості та інші
Новини
05.10.2020

Новосергіївці привітали старожилів

З нагоди Дня людей похилого віку старожилів Новосергіївського територіального органу, яким виповнилося 80 і більше років привітали зі святом, приділили увагу, проявили турботу та вручили їм продовольчі набори
Події
01.10.2020

Щодо легалізації трудових відносин та заробітної плати

23 вересня 2020 року фахівцями Баштанської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості було проведено семінар для роботодавців на тему: «Легалізація зайнятості – крок назустріч Вашим працівникам (у тому числі, особам з інвалідністю)».
Новини
29.09.2020

Баштанське відділення  управління виконавчої Фонду соціального страхування  України в Миколаївській області інформує

Інформація про виплати за рахунок коштів Фонду соціального страхування застрахованим особам по Баштанському відділенню управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області
Новини
17.09.2020

У вересні підвищений розмір пенсії отримають близько 49 тисяч пенсіонерів Миколаївщини

Мінімальний розмір пенсії для пенсіонерів, які мають повний страховий стаж, зростає з 1889,20 грн (4723 грн х 40 %) до 2000 грн (5000 грн х 40 %).
Новини
09.09.2020

Легалізація трудових відносин

Легалізація трудових відносин і заробітної плати, ліквідація прихованої зайнятості - є одним з ключових напрямків роботи усіх державних органів, і вирішувати цю проблему треба спільними зусиллями - як державі, так і самим працівникам
Актуально
08.09.2020

Добрі справи безцінні

8 вересня в Добренському старостинському окрузі фахівці та соціальні працівники сіл Добре та Новоєгорівка вручили Почесну грамоту Департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації Григорію Миколайовичу Мудрому.
Новини
08.09.2020

Інформація про виплати за рахунок коштів Фонду соціального страхування застрахованим особам

Баштанське відділення  управління виконавчої Фонду соціального страхування  України в Миколаївській області інформує що, станом на 19 серпня  2020 року профінансувало надання матеріального забезпечення за заявами-розрахунками
Новини
20.08.2020

Про листки непрацездатності

Як має бути правильно заповнений листок непрацездатності?
Актуально
26.06.2020

До уваги роботодавців малого та середнього підприємництва та фізичних осіб – підприємців, які є застрахованими особами!

Допомога по частковому безробіттю на період карантину надається роботодавцю із числа суб’єктів малого та середнього підприємництва або фізичній особі - підприємцю, який є застрахованою особою.
Актуально
11.06.2020

До уваги жителів об'єднаної територіальної громади!

Надзвичайно важливо отримати Вашу думку як COVID 19 вплинув на права жінок в Україні.
Опитування
10.06.2020

Дитинства щаслива пора

1 червня представники Новосергіївського ТОВК відвідали та привітати дітей сиріт, дітей під опікою та піклування, дітей прийомних сімей, дітей, батьки яких загинули в АТО.
Новини
01.06.2020

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей вручили подарунки

У перший день літа, 1 червня, відзначаємо чудове і радісне світо – Міжнародний день захисту дітей. Це свято є нагадуванням дорослим про необхідність дотримання та захисту прав найвразливішої категорії населення – дітей.
Події
01.06.2020

60 млн грн допомоги по частковому безробіттю отримають працівники підприємств малого та середнього бізнесу Миколаївщини

Станом на 14.05.2020 року прийнято 90 позитивних рішень щодо виділення коштів роботодавцям малого та середнього бізнесу для здійснення виплат допомоги по частковому безробіттю 1158 працівникам
Актуально
15.05.2020

Про лікарняні на період самоізоляції

 На період карантин застраховані особи мають право на допомогу по тимчасовій непрацездатності за рахунок коштів Фонду соціального страхування України.
Новини
12.05.2020

Акція «Подаруй маску» в Новопавлівці

Новопавлівці долучилися до акції «Подаруй маску».
Новини
08.05.2020

Проведення перерахунку пенсій з 01.05.2020 в прикладах

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області наводить приклади перерахунку пенсій.
Актуально
07.05.2020

Про підвищення пенсійних виплат та надання соціальної підтримки – у питаннях і відповідях

1 квітня, на засіданні Кабінету Міністрів України ухвалено постанову «Деякі питання підвищення пенсійних виплат і надання соціальної підтримки окремим категоріям населення у 2020 році», якою визначається механізм проведення перерахунку пенсій, встановлення щомісячної компенсаційної виплати...
Новини
29.04.2020

Не залишені на одинці в тяжкий час

Мешканці сіл Новосергіївського старостинського округу, що наразі потребують підтримки та допомоги, отримали продуктові набори від Міністерства соціальної політики.
Новини
14.04.2020

Турбота під час карантину найбільш вразливих верств населення

На території Явкинського ТОВК (с. Явкине та с. Червоний Став) забезпечуються найбільш вразливі верстви населення продуктовими наборами
Події
10.04.2020

Турбота під час карантину

У с. Добре одинокі й одинокопроживаючі громадяни та особи з інвалідністю отримали продуктові набори від Міністерства соціальної політики.
Новини
09.04.2020

Роз’яснення щодо обмежень на період карантину для людей від 60 років

Відповіді на питання, які найбільше турбують людей, яким понад 60 років.
Заходи
09.04.2020

Не залишаємо на одинці під час карантину

Під час карантину Пісківський територіальний орган виконавчого комітету міської ради продовжує надавати допомогу хворим та пенсіонерам.
Новини
07.04.2020

Допомога та підтримка малозахищеним верствам населення в умовах карантину

Через загрозу епідемії коронавірусу , Пісківський ТОВК організував  роботу щодо допомоги малозахищеним верствам населення. Перш за все, мова йде про забезпечення самотніх людей похилого віку та осіб з інвалідністю товарами першої необхідності.
Події
03.04.2020

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України здійснюватиме моніторинг цін продуктів соціального призначення та наявності таких продуктів у торговельних мережах

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України проводити моніторинг цін продуктів соціального призначення та наявності таких продуктів у торговельних мережах в кожній області.
Новини
25.03.2020

Оголошується конкурс на посаду завідувача сектору з соціальних питань

Баштанська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади завідувача сектору з соціальних питань.
Вакансія
19.03.2020

ОСОБЛИВОСТІ ВИДАЧІ ЛИСТКА НЕПРАЦЕЗДАТНОСТІ ТА ЙОГО ОПЛАТИ ПІД ЧАС ДІЇ КАРАНТИНУ

В умовах накладення карантину діє особливий порядок видачі листків непрацездатності, який передбачений розділом 5 Інструкції про порядок видачі документів, що засвідчують тимчасову непрацездатність громадян, затвердженої наказом Міністерства охорони здоров’я України від 13.11.2001 № 455.
Актуально
16.03.2020

Відвідали реабілітаційний центр для дітей «Мрія»

Відбулося Новорічне свято в реабілітаційному центрі для дітей "Мрія."
Події
27.12.2019

Баштанське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області нагадує про необхідність  навчання з охорони праці

Навчання та систематичне підвищення рівня знань працівників, населення України з питань охорони праці - один з основних принципів державної політики в галузі охорони праці, фундаментальна основа безпеки праці та необхідна умова вдосконалення управління охороною праці
Актуально
13.12.2019

3 грудня – Міжнародний день людей з особливими потребами

3 грудня 2019 року міський голова Іван Рубський та начальник управління соціального захисту населення Баштанської райдержадміністрації Ніна Якимчук, депутат міської ради Ганна Зюзько відвідали реабілітаційний центр «Мрія»
Події
03.12.2019

Вручення продовольчих пайків до Міжнародного дня людей з особливими потребами в Новопавлівці

В переддень Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями т.в.о.старости Новопавлівського ТОВК Л.Рошиор та фахівець із соціальних питань Т.Загинайко вручили продовольчі пайки
Події
29.11.2019

Роз'яснення щодо призупинення і відновлення виплат Фондом

 Через суперечливу інформацію, що з'явилась упродовж останніх двох днів, Фонд соціального страхування України, як розпорядник інформації, повідомляє
Новини
22.11.2019

Про реабілітацію після захворювань і травм працюючих осіб

З початку року за кошти Фонду соціального страхування України Баштанським відділенням Фонду медичною реабілітацію після перенесених захворювань і травм було забезпечено 18 застрахованих осіб.
Актуально
10.09.2019

Щодо виправлень у бланку листка непрацездатності

Все про порядок, умови видачі та продовження листків непрацездатності.
Актуально
16.08.2019

На платформі «Googlemaps» з’явилася інтерактивна карта вакансій міста Миколаєва

Тепер роботу можна шукати через інтерактивну карту вакансій міста Миколаєва на платформі «Googlemaps», яку розробили фахівці сектору рекрутингу Миколаївського міського центру зайнятості.
Актуально
06.08.2019

Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми

 У сучасному світі і досі існує рабство. Рабів мільйон. Торгівля людьми для використання примусової праці один із найтяжчих злочинів у світі. Постраждалих від торгівлі людьми називають «сучасними рабами».
Актуально
30.07.2019

Охорона праці при дії високих температур у літній період

Баштанське відділення Фонду соціального страхування України в Миколаївській області звертається до керівників підприємств та організацій з проханням вжити усіх необхідних заходів із попередження нещасних випадків під час виконання робіт при дії високих температур повітря.
Звернення
26.06.2019

Напередодні дня Перемоги учасники бойових дій отримали матеріальну допомогу

Іван Рубський та голова міської ветеранської організації Ганна Зюзько привітали та вручили учасникам бойових дій матеріальну допомогу
Події
07.05.2019

Баштанським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Миколаївської області проведено засідання круглого столу

Щороку 28 квітня відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006 у нашій країні відзначають День охорони праці.
Події
10.04.2019

До уваги страхувальників!

За І квартал 2019 року страхувальники, які мають заборгованість зі сплати страхових коштів до Фонду соціального страхування України, будуть подавати звіт до Фонду за новою формою.
Актуально
26.03.2019

Пункт обігріву працює в Явкинській школі

Пункт обігріву працює в Явкинській школі
Новини
01.02.2019

З Новорічними святами!

Новий рік – це яскраве, урочисте і веселе свято. Хочеться щоб надія і віра в себе і свої сили надихала кожного на здійснення найзаповітніших мрій.
Події
29.12.2018

З Новим Роком та Різдвом Христовим привітали багатодітні сім`ї

28 грудня, напередодні Нового року, секретар міської ради Людмила Луценко, депутат міської ради Ганна Зюзько привітали з Новим Роком та Різдвом багатодітні сім’ї Козявко, Єрмолових та родину загиблого учасника антитерористичної операції Пацули.
Події
28.12.2018

Відвідали стаціонарне відділення людей похилого віку

Сьогодні, 19 грудня, – День Святого Миколая Чудотворця. Це свято радості і добра. Всі з нетерпінням очікують на приємний і довгоочікуваний подарунок.
Відлуння свята
20.12.2018

Святковий кошик воїнам АТО

Тим, хто кожен день чує свист куль і снарядів, бачить смерть своїх друзів. Лише відчуваючи нашу підтримку, вони продовжують боротьбу, бо знають, що за ними стоїть народ України.
Новини
11.12.2018

Підтримка та вшанування людей з обмеженими можливостями в Новоєгорівці

Люди з обмеженими можливостями Новоєгорівського територіального органу також були не обділені увагою на виконання міської Комплексної програми «Турбота"
Новини
03.12.2018

В Плющівці вшанували людей з особливими потребами

На території Плющівського територіального органу проживають 7 дітей з обмеженими можливостями і один дорослий інвалід І групи. Напередодні та 1 грудня були вручені про
Новини
03.12.2018

До Міжнародного дня людей з інвалідністю

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я.
Новини
03.12.2018

Вшанували людей з обмеженими можливостями

На території Новосергіївського територіального органу налічується 18 дорослих і 2 дітей з обмеженими можливостями. Напередодні трьом доросли особам з інвалідності І групи
Події
30.11.2018

Інтерактивний урок толерантності до Міжнародного дня незрячих

13 листопада у Баштанському міському інклюзивно-ресурсному центрі відбувся інтерактивний урок толерантності до Міжнародного дня незрячих.
Події
16.11.2018

Своєчасна діагностика – запорука здоров’я!

12 листопада 2018 року в приміщенні Новоєгорівської лікарської амбулаторії сімейної медицини з 10.00 до 15.00 проходитиме комплексне комп’ютерне обстеження зору
Події
12.11.2018

Привітали з Днем працівників соціальної сфери України

Привітали з Днем працівників соціальної сфери України
Привітання
05.11.2018

Вітання Новосергіївського територіального органу З Днем соціального працівника!

Щорічно у першу неділю листопада відзначається День працівника соціальної сфери України.
Привітання
02.11.2018

Новопавлівський старостинський округ вітає соціальних працівників з професійним святом

Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову
Привітання
02.11.2018

Привітання Добренського соціального працівника з професійним святом

Тисячі людей відчувають турботу, увагу і доброзичливість, бо вона щодня допомагає їм справитися з нелегкими життєвими обставинами і тим самим реалізує активну соціальну
Привітання
02.11.2018

Привітання міського голови з Днем працівника соціальної сфери України

Привітання міського голови з Днем працівника соціальної сфери України
Привітання
02.11.2018

Акція «Допоможи бійцю АТО»

Про маленькі подвиги учнів не пишуть у газетах і не знімають сюжетів.
Новини
09.10.2018

Відвідали стаціонарне відділення для людей похилого віку

Кожного разу, коли наші вихованці приходять туди з концертом і подарунками мешканці закладу зустрічають їх теплою посмішкою.
Відлуння свята
03.10.2018

З повагою до старших

1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку ‒ свято, яке покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління. Повага до старших ‒
Новини
03.10.2018

Вітання з Днем людей похилого віку та Днем ветерана

Вже встало традицією у Баштанському ЗДО №2 «Віночок» вітати з Днем людей похилого віку мешканців мікрорайону « Агропромтехніка».
Відлуння свята
02.10.2018

Новосергіївських старожилів привітали з Днем людей похилого віку

З нагоди Дня людей похилого віку старожилів Новосергіївського територіального органу, яким виповнилося 80 і більше років
Події
01.10.2018

Відбулося чергове засідання житлової комісії при виконавчому комітеті Баштанської міської ради

члени комісії розглянули два клопотання служби у справах дітей Баштанської райдержадміністрації про взяття на соціальний квартирний облік дитини, позбавленої 1батьківсько
Новини
26.09.2018

П’ятьом сім’ям учасників АТО вручили ключі на житло

Сьогодні, 15 січня, у Баштанській міській раді п’ятьом сім’ям бійців-учасників АТО вручили ключі на житло.
Події
15.01.2018

Повідомлення для охочих скористатися послугами веб-порталу Пенсійного фонду України

Баштанське об’єднане управління Пенсійного фонду України Миколаївської області пропонує всім бажаючим скористатися послугами Веб–порталу Пенсійного фонду України.
Актуально
12.01.2018
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше