Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулася щотижнева апаратна нарада

Заходи
24.01.2022

24 січня 2022 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.

Директор КП «Добробут» Сергій Федорко повідомив, що працівники підприємства продовжують виконувати планові роботи з благоустрою та вивезення твердих побутових відходів. У зв’язку з погіршенням погодних умов підприємство підготувало 30 т піщано-сольової суміші для посипання доріг та дві одиниці техніки.

В. о. директора КП «Міськводоканал» Микола Герасимлюк розповів про проведену роботу за минулий тиждень, у результаті якої було ліквідовано порив у будинку по вул. Ювілейна,101, спричинену недобросовісним громадянином, а також ще на двох ділянках у Баштанці. Працівники абонентського відділу разом з представниками КП «Правопорядок» працюють з абонентами щодо заборгованості за спожиту воду. На цьому тижні працюватимуть над вирішенням питання щодо водовідведення по вул. Промисловій, де необхідно замінити частину труби.

Про щоденні рейди з перевірки дотримання карантинних заходів надавачами послуг як у місті, так і в селах, розповів начальник КО «Правопорядок» Віктор Майданов. Крім цього, працівники комунальної організації проводили рейди щодо укладення угод на вивезення твердих побутових відходів приватними підприємцями. Спільно з директорами міських закладів освіти провели роз’яснювальну роботу серед школярів щодо дотримання правил благоустрою на території дитячого містечка «Казка».

Начальник відділу освіти Олександр Коптєв проінформував про проблеми в навчальних закладах, зокрема, щодо ремонту автобуса Новопавлівської ЗОШ, у якому вийшла з ладу автоматика, та вихід з строю одного з котлів у Баштанському опорному закладі ЗСО № 2. На сьогодні йому знайшли заміну, але у більшості котлів закладів освіти виходить термін їх використання, тому відділ освіти готує документи на їхню реконструкцію. Також повідомив про перехід закладів середньої освіти з цього понеділка на харчування за новими стандартами.

Про можливість створення методичного центру з гендерних питань на базі публічної бібліотеки завдяки участі в пілотних проєктах розповіла начальник відділу культури Світлана Березовська. Також Світлана Вікторівна проінформувала, що 27 січня о 10:00 в день пам’яті жертв Голокосту відбудеться покладання квітів до пам’ятного знаку жертвам фашизму на Пагорбі Слави.

За результатами наради керівникам окремих структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств були дані відповідні доручення.

Новини на цю ж тему

Відбулася щотижнева апаратна нарада

31 січня 2022 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
31.01.2022

Відбулася щотижнева апаратна нарада

13 грудня 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
13.12.2021

Відбулася щотижнева апаратна нарада

6 грудня 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
06.12.2021

Відбулася апаратна нарада

29 листопада 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
29.11.2021

Під час апаратної наради обговорили робочі питання

22 листопада 2021 року під головуванням заступника міського голови Олександра Васильєва відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
22.11.2021

Відбулася апаратна нарада

15 листопада 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
15.11.2021

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів

11 жовтня під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
11.10.2021

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів

21 вересня під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
21.09.2021

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів

13 вересня під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
13.09.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше