Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Під час апаратної наради обговорили робочі питання

Заходи
22.11.2021

22 листопада 2021 року під головуванням заступника міського голови Олександра Васильєва відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.

Розпочинаючи апаратну нараду, заступник міського голови наголосив на необхідності дотримуватися трудової дисципліни в колективі та покращити співпрацю між відділами та структурними підрозділами міської ради.

Як проінформувала директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Оксана Шпарук, на сьогодні попри те, що рівень захворювання на COVID знизився, але залишається на високому рівні. Збільшилася кількість пацієнтів, які лікуються амбулаторно. Центр має можливість надавати тим, хто потребує, в тимчасове користування кисневі концентратори. В наявності 11 концентраторів, 16 – передали для стаціонарних відділень багатопрофільної лікарні. На жаль, зріс відсоток захворюваності серед дітей, особливо до 6 років. Також якщо захворів хтось із членів родини чи співробітників, то перехворіють усі, хто з ними проживає чи працює.

Покращити ситуацію може проведення щеплення. Пункт щеплення працює щодня. Здійснюються виїзди на замовлення в організації чи старостати. На минулому тижні бригада з вакцинації відвідала будинок престарілих (вдруге), сирзавод, РЕМ, де провели імунізацію охочих. На цьому тижні планується виїзд у с. Христофорівка, де 60 чоловік виявили бажання прищепитися. У наявності є три види вакцини: Moderna, PFIZER, CoronaVac. За минулі вихідні здійснено близько 200 щеплень. Є проблеми із внесенням щеплень в електронну систему охорони здоров’я, яка постійно зависає, та поступають скарги на не можливість підтвердити вакцинацію проти COVID-19 у застосунку «Дія».

Директор КП «Міськводоканал» Віктор Кот розповів про заплановану роботу на тиждень та результати перевірки Держпродспоживслужбою та екологічною інспекцією. Зокрема, щодо будівництва каналізаційної системи в місті та створення охоронних зон біля заборів води в селах громади.

В. о. директора КП «Добробут» Меружан Костанян також ознайомив із запланованою роботою на тиждень. Зокрема, наведення порядку біля сміттєзвалищ у Пісках, Плющівці та ринковій площі в Новоіванівці, а також санітарного стану в Баштанці. Крім цього, планується укладення тротуарної плитки в с. Добре.

Про щоденні рейди з перевірки дотримання карантинних заходів надавачами послуг як у місті, так і в селах, розповів начальник КО «Правопорядок» Віктор Майданов. Крім цього, працівники комунальної організації відпрацьовують скарги, слідкують за дотриманням належного санітарного стану в громаді.

Сьогодні буде завершено підключення міських закладів культури до газопостачання, повідомила начальник відділу культури Світлана Березовська. Щодо ситуації з будівництвом супермаркету будівельних матеріалів «33 квадратних метри», підрядник заключив угоду з Інститутом археології Національної академії наук України на археологічні вишукувальні роботи. Цього тижня планується проведення археологічних досліджень, після яких будуть надані висновки щодо подальших дій для продовження будівництва супермаркету.

Як проінформував начальник відділу освіти Олександр Коптєв, сьогодні у звичайному режимі після завершення канікул розпочався навчальний процес у навчальних закладах громади, крім Добренської й Новоєгорівської ЗОШ, де продовжується дистанційне навчання через відсутність газопостачання. Пов’язано це з проблемами підключення модемного зв’язку. Також не відновлено газопостачання у закладах дошкільної освіти сіл Піски й Христофорівка, де необхідно замінити газові лічильники.

Крім цього, були обговорені робочі питання щодо роботи закладів соціальної сфери, переїзду інвестиційно-ресурсного центру до ЗДО «Віночок», придбання квартири для тимчасово переселених осіб та ін.

За результатами наради керівникам окремих структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств були дані відповідні доручення.

Новини на цю ж тему

Відбулася щотижнева апаратна нарада

31 січня 2022 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
31.01.2022

Відбулася щотижнева апаратна нарада

24 січня 2022 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
24.01.2022

Відбулася щотижнева апаратна нарада

13 грудня 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
13.12.2021

Відбулася щотижнева апаратна нарада

6 грудня 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
06.12.2021

Відбулася апаратна нарада

29 листопада 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
29.11.2021

Відбулася апаратна нарада

15 листопада 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
15.11.2021

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів

11 жовтня під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
11.10.2021

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів

21 вересня під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
21.09.2021

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів

13 вересня під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
13.09.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше