Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів

Заходи
21.09.2021

21 вересня під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.

На початку наради міський голова привітав з нем народження начальника відділу з соціальних питань Ларису Гаврилюк та подякував усім, хто брав участь у підготовці й проведенні святкування Дня міста.

Начальник відділу містобудування та цивільного захисту Леонід Сириця розповів про комплексну перевірку стану виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки і діяльності аварійно-рятувальних служб Баштанського району та місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Баштанської та Снігурівської територіальних громад.

У ході перевірки відвідали Баштанський опорний заклад ЗСО №1 та КНП «Баштанська багатопрофільна лікарня», зауважень не було. Крім цього, на базі лікарні відпрацювали ввідну – надання допомоги постраждалому від укусу змії, яку лікарі провели оперативно. Зауваження було щодо відсутності вакцини від укусів змій, але її немає в усій країні.

Як повідомив Леонід Миколайович, 4-5 жовтня на території нашої громади відбудуться командно-штабні навчання з питань цивільного захисту.

Директор КП «Добробут» В’ячеслав Ільчук поділився планами на цей тиждень. Зокрема, планують встановити 12 дорожніх знаків на вулицях міста, розпочнуть ремонтно-будівельні роботи об'єктів, завершать ремонт альтанки у дитячому містечку «Казка». Розпочали підготовку до зими, планують завершити викіс трави у парку Агропромтехніки та на Пагорбі Слави.

Крім цього, продовжують працювати над встановленням огорожі на нововідведеному місці під кладовище. Вже встановили 62 секції. На цьому тижні мають завести ще 62 секції огорожі, яку відразу й розпочнуть встановлювати.

Земельний відділ працює у штатному режимі: видача довідок, рішень сесії землекористувачам, підготовка рішень до наступної сесії, доповів начальник відділу Іван Бублик. Сьогодні планується виїзд до багатопрофільної лікарні з метою визначення місця для виділення земельної ділянки під будівництво кисневої станції та автостоянки.

Начальник відділу економіки Олена Комощук, доповідаючи про проведені тендери, звернула увагу, що тендер на закупівлю газу для бюджетних установ знову не відбувся. Ніхто не заходить на тендер. Ціна на газ росте щодня. На сьогодні вартість газу 32 грн куб. Питання початку опалювального сезону − під питанням. Сьогодні це проблемне питання всіх органів місцевого самоврядування України.

Крім цього, обговорили питання щодо початку ремонту дороги в центрі міста, консервації басейну на зиму в погодженні з прокуратурою, виготовлення документації на горіхові лісопосадки тощо.

За результатами наради керівникам окремих структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств були дані відповідні доручення.

Новини на цю ж тему

Відбулася щотижнева апаратна нарада

31 січня 2022 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
31.01.2022

Відбулася щотижнева апаратна нарада

24 січня 2022 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
24.01.2022

Відбулася щотижнева апаратна нарада

13 грудня 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
13.12.2021

Відбулася щотижнева апаратна нарада

6 грудня 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
06.12.2021

Відбулася апаратна нарада

29 листопада 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
29.11.2021

Під час апаратної наради обговорили робочі питання

22 листопада 2021 року під головуванням заступника міського голови Олександра Васильєва відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
22.11.2021

Відбулася апаратна нарада

15 листопада 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
15.11.2021

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів

11 жовтня під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
11.10.2021

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів

13 вересня під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
13.09.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше