Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Разом з перспективною молоддю в наше майбутнє!

Заходи
14.03.2023

14 березня відбулося перше у цьому році засідання молодіжної ради при Баштанському міському голові.

Разом з молодими активістами міський голова Олександр Береговий обговорив низку важливих питань для нашої громади. Мова йшла про розвиток національно-патріотичного виховання, культивування високих досягнень у навчанні, зайняття спортом, пропагування здорового способу життя, підтримка у дотриманні чистоти громади і наших зелених зон, волонтерська допомога для ЗСУ і територіальної оборони тощо.

Наша молодь − це наше майбутнє! На жаль, на період молодих років цих людей припала страшна війна, однак саме їм належатиме першість у повоєнному відновленню України та її повноцінному становленні, як однієї з передових держав світу.

Тож заради нашої Батьківщини і рідного краю влада і молодь працюватимуть пліч-о-пліч!

Все буде Україна!

Новини на цю ж тему

У Баштанці відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

Сьогодні, 13 квітня, напередодні Великодня, в Баштанці відбувся благодійний ярмарок «І піснею, і словом наблизимо жадану Перемогу» на підтримку Збройних Сил України, ініційований Молодіжною радою при Баштанській міській раді.
Події
13.04.2023

Гра «Світ Громад. Акселератор-ІІІ» − інструмент фасилітації групових обговорень та освітніх активностей

У рамках проєкту «Долучайся. Взаємодій. Створюй. Активна молодь та місцева влада на захисті довкілля» відбувся дводенний воркшоп «Вступ до спеціальності Майстер гри «Світ Громад».
Новини
01.02.2022

Вивчали досвід молодіжних еко ініціатив

10 грудня у Миколаївській обласній універсальній науковій бібліотеці відбувся обмінний візит по вивченню досвіду молодіжних еко ініціатив.
Новини
15.12.2021

Обмін досвідом серед молодіжних ініціативних груп

Обмін досвідом серед молодіжних ініціативних груп проекту «Долучайся, взаємодій, створюй: активна молодь та місцева влада на захисті довкілля», що фінансується Посольством Великої Британії.
Новини
14.12.2021

В Баштанській громаді в єдиному діалоговому просторі зібрались молодь, бізнес і влада

2 листопада в Баштанській громаді ініціативна молодіжна група за підтримки міського голови Олександра Берегового, за участю представника від Міжнародної організації з міграції провела зустрічі з підприємцями та молоддю.
Новини
03.11.2021

Відбулось засідання Молодіжної громадської ради при міському голові

У засіданні взяли участь міський голова Олександр Береговий, секретар міської ради Інна Гомерська, начальник відділу освіти Максим Дерев'нко, головний спеціаліст відділу освіти Людмила Смола, молоді активісти та учні шкіл громади.
Новини
19.03.2021

Увага! Молодіжна рада Баштанської міської ради оновлює склад!

Кожен житель або жителька громади віком від 14 до 35 років має можливість стати членом Молодіжної ради
Повідомлення
30.12.2020

Результати моніторингу діяльності депутатів Баштанської міської ради в 2019 році

Молодіжна громадська рада при Баштанській міській раді провела моніторинг діяльності депутатів Баштанської міської ради в 2019 році за 3-ма напрямками: відвідування депутатами сесій місцевої ради, здійснення особистого прийому громадян та звітування за рік перед виборцями
Події
17.07.2020

Молодіжна рада Баштанської ОТГ провела акцію «Секретний агент»

12 листопада в актовому залі Баштанської міської ради відбулася презентація результатів акції «Секретний агент», яку провела молодіжна громадська організація, за участю менеджерки проекту, Благодійного фонду «Ласка» Лілії Атнажевої.
Події
13.11.2019

Засідання Молодіжної ради

 За планом засідання Молодіжної ради було розглянуто і обговорено ряд питань, основні з яких: оновлення складу, перевибори голови, участь у проведенні Дня міста.
Події
10.09.2019

Відбулось засідання Молодіжної громадської ради при Баштанському міському голові.

Під час засідання відбулоась презентація діяльності молодіжної ради та гра «Місцевий бюджет», під час якої представники ради мали можливість попробувати себе на різних посадах ради від міського голови до спеціаліста. Також було проведено аналіз виконаної роботи по написанню фізичної карти громади.
Події
06.03.2019

Обрали голову Молодіжної ради

У ході голосування головою Молодіжної ради було одноголосно обрано Катерину Леванець. Новообраного керівника привітав голова об’єднаної громади Іван Рубський.
Новини
30.11.2018

Молодіжна рада ознайомилась з доходами 2018року

Також у роботі ради взяли участь завідувач сектору доходів фінансового відділу Лілія Ільчук, менеджер проекту благодійного фонду “Ласка” Лілія Атнажева
Новини
24.10.2018

Засідання Молодіжної ради при міському голові

15 січня відбулося засідання Молодіжної ради при міському голові.
Події
15.01.2018

Тренінг для членів Молодіжної ради

15 січня в приміщені міської ради відбувся тренінг для членів Молодіжної ради з написання проектних заявок .
Події
15.01.2018
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше