Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови з нагоди Дня вшанування жертв нацизму

Звернення
06.09.2019

Шановні жителі територіальної громади!

   8 вересня ми разом з світовою громадськістю будемо вшановувати жертв нацизму. Цей день щороку відзначається в кожну другу неділю вересня з 1962 року. Відзначають його у вересні не просто так. Адже саме в цьому місяці фашистська Німеччина розпочала своє вторгнення в Польщу, а пізніше, через 6 років, Друга світова війна закінчилася повною капітуляцією Японії.

   День пам’яті жертв фашизму покликаний нагадати нам ті трагічні події, які відбувалися під час Другої світової війни та вшанувати пам’ять про мільйони людей, які гинули через війну. Тоді, жертвами фашизму стали як військові, так і мирні люди, які гинули під обстрілом бомб, або в концтаборах.

   Тож не будемо забувати про те горе, яке одного разу вмить зневолило стільки народу. У глибокій скорботі схилімо голови перед світлою пам’яттю тих, хто загинув під обстрілом бомб, або в концтаборах. Хай пам’ять про всіх жертв фашизму живе в наших серцях та гуртує нас у спільній боротьбі за єдність і неподільність нашої держави, свободу і незалежність українського народу.

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван Рубський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше