Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Звернення
14.12.2021

Шановні учасники–ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС!

Сім місяців 1986 року, протягом яких героїчними зусиллями та самовідданою мужньою працею сотень тисяч простих людей, які брали участь у ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, вдалось приборкати вогнище радіації. В знак подяки за їх героїзм заснована дата 14 грудня як День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Цього дня офіційно було повідомлено про завершення будівництва саркофага над зруйнованим у результаті вибуху четвертим енергоблоком ЧАЕС.

Наслідки техногенної аварії, були б ще жахливішими, якби не мужність і жертовність тих людей, які вже у перші дні страшного лиха прибули на Чорнобильську АЕС і вступили у бій з невидимим ворогом – радіацією.

Вшановуючи учасників ліквідації наслідків аварії, ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих героїв і віддаємо данину шани всім, хто, рятуючи весь світ від ядерної небезпеки, жертвували найдорожчим – своїм здоров’ям і життям.

Вірю, що жах чорнобильської катастрофи залишиться у минулому й ніколи не повториться, а Ваш величний подвиг додаватиме усім нам впевненості у завтрашньому дні. Висловлюю щирі слова вдячності всім учасникам-ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС і зичу Вам міцного здоров’я, мирного неба, сімейного затишку, шани і щирої поваги від людей та довгих років життя!

З повагою – Баштанський міський голова  Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше