Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання виконавчого комітету міської ради

Повідомлення
14.02.2022

16 лютого 2022 року о 9:00  у приміщенні міської ради  відбудеться засідання виконавчого комітету міської ради з таким порядком денним:

1. Про затвердження Програм діяльності старост старостинських округів Баштанської територіальної громади на 2022 рік.

2. Про попередній розгляд проєкту рішення Баштанської міської ради «Про внесення змін до рішення Баштанської міської ради від 29 грудня 2020 року №3  «Про затвердження Програми розвитку культури на території Баштанської міської ради  на 2021-2023 роки»

3. Про попередній розгляд проєкту рішення міської ради «Про хід виконання «Комунікаційної стратегії Баштанської міської територіальної громади на 2019-2026 роки» за 2021 рік».

4. Про затвердження титульного списку капітальних видатків бюджету Баштанської територіальної громади на 2022 рік.

5. Про попередній розгляд проєкту рішення Баштанської міської ради «Про затвердження звіту про виконання бюджету Баштанської міської територіальної громади та використання резервного фонду непередбачених видатків за січень-грудень 2021 рік».

6. Про попередній розгляд проєкту рішення Баштанської міської ради «Про внесення змін до бюджету Баштанської міської територіальної громади на 2021 рік».

7. Про звіт директора КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Баштанської міської ради» про роботу та результати діяльності комунальної установи за 2021 рік».

8. Про звіт щодо результатів діяльності КО «Правопорядок».

9. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 14.01.2021 №36 «Про утворення адміністративної комісії при виконавчому комітеті Баштанської міської ради та затвердження зразків документів адмінкомісії».

10. Про затвердження річного плану ліцензованої діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення КП «Міськводоканал» Баштанської міської ради.

11. Про передачу майна комунальної власності Баштанської територіальної громади.

12. Про надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами.

13. Про запровадження Порядку роботи у системі електронного документообігу у Баштанській міській раді та її виконавчих органах.

14. Про надання дозволу ПІБ на реєстрацію місця проживання її малолітнього сина.

15. Про надання дозволу громадянці ПІБ на зняття з реєстрації та на реєстрацію місця проживання її малолітнього сина.

16. Про реєстрацію народження дитини, покинутої в дитячому відділенні КНП «Баштанська багатопрофільна лікарня» Баштанської міської ради.

17. Про створення міжвідомчої робочої групи з питань охорони дитинства та розвитку системи соціальних послуг для підтримки дітей і сім’ї.

18. Про надання статусу дитини-сироти малолітньому ПІБ, ХХ.ХХ.ХХХХ року народження.

19. Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, малолітньому ПІБ, ХХ.ХХ.ХХХХ року народження.

20. Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, малолітньому ПІБ, ХХ.ХХ.ХХХХ року народження.

21. Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, малолітньому ПІБ, ХХ.ХХ.ХХХХ року народження.

22. Про направлення на повне державне забезпечення дитини-сироти ПІБ, ХХ.ХХ.ХХХХ року народження, у комунальний заклад «Березківський мистецький ліцей» Миколаївської обласної ради.

23. Про направлення на повне державне забезпечення дитини, позбавленої батьківського піклування, ПІБ, ХХ.ХХ.ХХХХ року народження, у Очаківську загальноосвітню санаторну школу-інтернат І-ІІІ ступенів Миколаївської обласної ради.

24. Про направлення на повне державне забезпечення дитини, позбавленої батьківського піклування, ПІБ, ХХ.ХХ.ХХХХ року народження, у Очаківську загальноосвітню санаторну школу-інтернат І-ІІІ ступенів Миколаївської обласної ради.

25. Про затвердження складу житлової комісії при виконавчому комітеті Баштанської міської ради у новій редакції.

26. Різне.

                                                                                Виконавчий комітет міської ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше