Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Запрошує в гості Святий Миколай!

Заходи
20.12.2019

Незвично теплого передсвяткового дня, 18 грудня в Новоіванівській бібліотеці пройшов захід до Дня Святого Миколая, що був спрямований на відродження національних традицій та роз’яснення духовної цінності свята, виховання потреби в культурному та духовному зростанні. На заході дітей ознайомили з образом Святого Миколая та обрядом зустрічі свята, та чому саме 19 грудня ми маємо улюблене всіма свято.

Дітям представили легенду про Миколая та звичаї українців. Марина Назарова розповіла малятам, як це свято святкують у нас на Україні та інших країнах, адже Святого Миколая вважають заступником всіх дітей. Також дітям було запропоновано відгадати зимові загадки та згадати прислів’я і приказки, пов’язані з ім’ям Миколи Чудотворця.

Діти розповідали вірші, які підготували до свята. Художній керівник сільського будинку культури запропонувала дітям пограти в рухливі ігри, а потім всіх  Миколай пригощав солодощами.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше