Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем Соборності України

Привітання
21.01.2022

Щороку 22 січня ми відзначаємо величне національне свято, яке знаменує собою одну з найбільших перемог нашого народу – возз’єднання на своїй землі, в одній державі – День Соборності України. Саме акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, підписаний 22 січня 1919 року, сформував підґрунтя для відродження незалежної соборної демократичної України та утвердження національної ідеї.

Це свято нагадує нам, що Україна – нероздільна, а ми – єдиний народ, незалежно від поглядів і переконань. Тому ми повинні усвідомлювати, що лише в єдності дій та соборності можемо досягти величної мети – побудови економічно і духовно багатої, вільної, незалежної, демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

Нехай кожен зустріне урочисте свято Соборності з відкритим серцем, з вірою в щасливе майбутнє держави та гідне життя.

Зичу усім вам злагоди, сил та натхнення, успіхів у роботі на благо нашої громади! Нехай у кожній Баштанській родині панує мир і спокій, любов і взаєморозуміння, а все задумане буде успішно реалізовано!

Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртують нас для здійснення високої мети – щасливого і гідного життя, квітучої, могутньої, Соборної України!

Слава Україні!

З повагою – міський голова Олександр Береговий

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше