Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Виїзний прийом Олександра Берегового в с.Новопавлівка

Події
26.03.2021

25 березня 2021 року у приміщені Новопавлівського старостинського округу особистий прийом громадян провів депутат обласної ради Віталій Гомерський. Разом із ним зустрічався з громадою голова міської ради Олександр Береговий згідно з графіком проведення виїзних прийомів громадян міським головою .
Насамперед, до депутата та голови звернулися мешканці щодо проблеми сполучення села з місто від с Зелений Клин до Новопавлівки. Як повідомили мешканці, що при ремонті дороги два роки тому ремонтники дійшли до Зеленого Клину і на цьому все закінчилось то ж про проїзд цією ділянкою не варто навіть говорити. Фермер Матвієнко своїми силами допоміг привести до прохідності ці 2 км.
Та однією з найболючіших проблем села Новопавлівка є відсутність водопостачання і потрібно навколо цієї проблеми згуртуватися. Взагалі по селу прокладено водопровід, але після запуску води було багато поривів і через це його не було введено в експлуатацію.
«Більша проблема в тому звідки брати воду, наразі у свердловинах не має води. Тож для початку нам потрібно розробити проект щодо буріння свердловини в селі» - зазначив Олександр Анатолійович.
«Щодо пропозиції директора КП «Міськводоканал» Віктора Кота почистити старі свердловини, це не вихід, а маніпуляція громадською думкою, так як їх закрили ще з десяток років тому, вже тоді там не було води, і ці свердловини засипали сміттям, на мою думку це не вихід більше коштів піде на очищення ніж на пошук води» - директор Новопавлівської філії І – ІІ ступенів Баштанського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №2 Ігор Савіцький
«На сьогоднішній день потрібна вода, і це питання ми будемо ставити перед депутатським корпусом міської ради. Нехай це буде одна свердловина, але з водою для населення» - підкреслив Олександр Анатолійович.
«Першим етапом це є геодезія та дозволи. І це не буде 100% фінансування обласного бюджету, це буде скоріш за все співфінансування і не тільки Баштанської громади, а й сільгоспвиробників Новопавлівського округу, так як на проект потрібні будуть значні кошти» - зазначив Віталій Степанович.
Підсумовуючи Олександр Анатолійович зауважив на тому, що тільки спільними зусиллями ми зможемо подолати усі негаразди, адже час, коли люди довіряли тим, хто багато розмовляє і нічого не робить, минув.
По завершені прийому на окрузі Олександр Анатолійович та Віталій Степанович оглянули та обговорили ряд робочих питань із старостою Тетяною Кравченко та керівниками закладів освіти Ігорем Савіцьким, Альною Кравчинею, та фельдшером Лілією Руденко.
Першим був пункт здоров’я с.Новопавлівка де наразі проходять ремонтні роботи та усунення недоліків.
Завітали також і до будинку культури де було висвітлено проблеми навісу та руйнування стіни закладу через те що не має відмостки навколо будівлі. Потрібно також перевірити стелю закладу так як вона протіка і через це також руйнуються стіни.
Керманичи не оминули Новопавлівську філію І – ІІ ступенів Баштанського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №2, де однією з проблем є вирішення питань вікон в закладі.
В Новопавлівському закладі дошкільної освіти № 10 "Сонечко”. Який відвідали гості проблемою є виробничі столи та мийки . Тому що для повноцінного здорового харчування дітей необхідно якісне і сертифіковане обладнання для дошкільного навчального закладу. Адже обробка, приготування, зберігання продуктів вимагає дотримання спеціальних умов і санітарно-гігієнічних норм.
Подібні зустрічі є найбільш ефективним засобом комунікації і об’єднання, коли під час живого спілкування мешканці мають змогу висловити свої побажання для покращення життя, а їхні обранці у владі – почути пропозиції та потреби для оперативного їх вирішення.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше