Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося позачергове засідання виконкому

Виконком
25.03.2021

25 березня 2021 року відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Баштанської міської ради, яке провів міський голова Олександр Береговий. У засіданні взяли участь 25 із 37 членів виконкому.

На порядок денний виносилось шість питань, які потребували термінового вирішення. Зокрема, встановлення тарифу на послуги з вивезення твердих побутових відходів, з якими присутніх ознайомила начальник відділу економіки Олена Комощук.

У ході обговорення члени виконкому Євген Кокітко та Віктор Кот запропонували створити робочу групу і розробити програму роздільного сортування сміття, вивчивши досвід Вознесенської громади, яка встановила абонентську плату для всіх домоволодінь та надала контейнери.

Члени виконкому затвердили нові тарифи на вивіз твердих побутових відходів: для усіх категорій споживачів (контейнери) – 150,00 грн за 1 куб. м; безконтейнерна вивозка – 27,00 грн. за 0,18 куб. м.

Також рішенням виконкому затвердили поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води КП «Міськводоканал строком на п’ять років, які є обов'язковою умовою для отримання дозволу на спеціальне водокористування.

Ці нормативи сприятимуть забезпеченню раціонального використання водних ресурсів, стимулюванню КП «Міськводоканал» до зменшення втрат питної води під час її виробництва, транспортування та розподілення, оптимізації собівартості послуг з централізованого водопостачання та водовідведення.

Директор КП «Міськводоканал» Віктор Кот також ознайомив присутніх з умовами отримання європейського кредиту для модернізації систем водопостачання та водовідведення в м. Баштанка. Для цього необхідно розробити інвестиційний план, залучивши спеціалізовані фірми, які мають досвід роботи з міжнародними банками.

Крім цього, члени виконкому надали дозвіл на реєстрацію місця проживання двох новоприбулих підопічних відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання; внесли зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 11.02.2021 р. № 65 «Про уповноваження на ведення реєстрації місця проживання/перебування громадян, що проживають у селах Баштанської міської ради» та до рішення виконавчого комітету від 11.02.2021р. №66 «Про уповноваження на передачу персональних даних до Державного реєстру виборців стосовно реєстрації їх місця проживання».

По завершенню засідання виконавчого комітету депутат обласної ради, голова постійної комісії з питань регіонального розвитку, планування, бюджету, фінансів та інвестицій Віталій Гомерський повідомив присутнім, що незабаром розпочнеться поточний ремонт дороги обласного значення від насосної станції села Костянтинівка до міста Баштанка.

− Звісно, це не капітальний ремонт, а роботи із забезпечення безпечного проїзду, − підкреслив депутат облради. – За 5 років ми плануємо зробити такий ремонт всіх доріг обласного значення новоствореного Баштанського району.

Віталій Гомерський звернувся до старост з проханням контролювати ремонт доріг і повідомляти як керівництву міської ради, так і депутатам обласної ради, про хід будівництва й особливо, коли на їхню думку ремонт проводиться неякісно.

Ремонт, звичайно, розпочнеться як стане на погоді. Але техніка для ремонту дороги вже прибуває на територію Костянтинівки, повідомив Пісківський староста Анатолій Баранніков.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше