Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вічна пам’ять і вічний спокій!

Некролог
07.02.2022

Баштанська міська рада, міська та районна ветеранські організації з глибоким сумом сповіщають про смерть ветерана Другої світової війни, полковника у відставці, ветерана праці

МУЛЯРОВА

Ростислава Георгійовича, 

який пішов з життя 6 лютого 2022 року на 96 році життя.

Народився 25 січня 1927 року в Харкові у сім'ї військовослужбовців. З 1944 по 1951 роки служив у внутрішніх військах з охорони залізниць та залізничних споруд та інших стратегічних об’єктів.

Навчався із 1952 по 1957 роки в Московському технологічному інституті м'ясо та молочної промисловості. З 1962 року очолював Баштанську державну ветеринарну службу.

Вийшовши на заслужений відпочинок, продовжував вести активну громадську діяльність. Особливу увагу приділяв проведенню зустрічей з учнями та молоддю міста, вважаючи, що військово-патріотичне виховання підростаючого покоління − одна з найважливіших місій ветеранів Великої Вітчизняної війни. За свого часу був активістом ветеранського руху та учасником художньої самодіяльності.

Нагороджений Орденами «За Мужність» та «Великої Вітчизняної війни II ступеня", медалями «За перемогу над Німеччиною», «Ветеран праці», багатьма ювілейними.

У цей скорботний час хай Господь дає родині та близьким сили перенести біль непоправної втрати. Нехай добрий, світлий спомин про Ростислава Георгійовича назавжди залишиться у серцях усіх, хто його знав, любив та шанував. Вічна йому пам'ять, а земля пухом.

Баштанська міська рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким покійного.

О.А. БЕРЕГОВИЙ, І.П. ГОМЕРСЬКА, О.С. ВАСИЛЬЄВ, С.В. ЄВДОЩЕНКО,

Л.А. ШЛЯХОВА, Г.С. ЗЮЗЬКО, Л.В. АНДРЕЄВА

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше