Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Світ не без добрих людей

Подяка
27.08.2019

   Загальновідомо, якщо в селі немає осередку культури, то воно не живе, а існує. В цьому плані жителям Новопавлівської громади пощастило – маємо великий Будинок культури з просторою глядацькою залою, на базі якого багато років плідно працює народний ансамбль «Берегиня» та дитячий вокальний гурток «Пролісок» (художній керівник О.В.Сук); проходять заняття нещодавно створеної дитячої студії образотворчого мистецтва «Сонячна палітра», якою керує Н.А.Руденко. Тут відбуваються всі культурні заходи для місцевих жителів: концерти до визначних дат, урочистості з нагоди Дня села, дискотеки для молоді тощо.
   Проблем у нас багато. Потребує ремонту глядацька зала і фоє, потрібне сценічне обладнання (центральна та бокові завіси), глядацькі крісла вичерпали термін придатності, опалення відсутнє.
   Однак, влада не залишає нас сам на сам із проблемами. Протягом останнього часу за підтримки та сприяння т.в.о. старости Л.М. Рошиор виконано ряд ремонтних робіт в приміщенні Будинку культури: відремонтовано кабінет директора, кімната для репетицій, гримерна кімната. Проведено електричне опалення у відремонтовані кімнати.
   Завжди готовий допомогти й депутат міської ради О.В. Бронза. Хочу подякувати Олегу Володимировичу за виділені кошти в сумі 16 тис. гривень, які були витрачені на придбання меблів: столи, стільці, шафи та новий тенісний стіл. Бажаю йому міцного здоров’я, успіхів у депутатській діяльності.


Д.В. Бондар, директор
Новопавлівського Будинку культури

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше