Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем знань

Привітання
31.08.2019

Дорогі школярі, шановні вчителі та батьки!

Вітаю Вас із чудовим хвилюючим святом ‒ Днем Знань!

   1 вересня ‒ це свято, яке дороге кожному, хто навчається і навчає. Для педагогів ‒ це початок нового етапу в роботі, радість від зустрічі зі своїми вихованцями. Для дітей ‒ це новий етап серйозної роботи, спілкування з друзями, успіхів і відкриттів.

   В цей перший день осені, який починає новий навчальний рік, хочеться побажати педагогам і батькам професійних успіхів, мудрості і терпіння. Нехай знання та навички, отримані в новому навчальному році вашими вихованцями, стануть стартовою основою для нового покоління українців!

   А всім школярам ‒ наполегливості, відмінних оцінок, творчості та насиченого життя в наступаючому навчальному році! Упевнений, що вам під силу подолати всі труднощі, стати по-справжньому освіченими людьми і внести свій вклад у розвиток рідного краю!

   Нехай новий навчальний рік буде вдалим. Будьте щирими та підтримуйте одне одного. Учіться заради себе та майбутнього нашого міста і всієї країни.

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван Рубський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше