Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про скликання ХХІІІ сесії міської ради восьмого скликання

Повідомлення
07.02.2022

Відповідно до пункту 8 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення міської ради від 15.12.2020 року №2 «Про затвердження Регламенту роботи Баштанської міської ради восьмого скликання», 17 лютого 2022 року о 10.00 в залі засідань Баштанської міської ради скликається ХХІІІ сесія міської ради восьмого скликання.

На розгляд сесії пропонується внести наступні питання:

  1. Про хід виконання «Комунікаційної стратегії Баштанської міської територіальної громади на 2019−2026 роки» за 2021 рік.
  2. Про внесення змін до Статуту комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради», затвердженого рішенням міської ради від 04.02.2021 № 3 та структури установи, затвердженої рішенням міської ради від 29.04.2021 р. № 17 та викладення їх у новій редакції.
  3. Про створення денного центру соціально– психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.
  4. Про затвердження Плану удосконалення послуги щодо реалізації в громаді прав дітей, у тому числі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на сімейне виховання у Баштанській міській раді на 2022-2026 роки.
  5. Про звіт директора КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Баштанської міської ради» про роботу та результати діяльності комунального установи за 2021 рік.
  6. Про звіт заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Васильєва про роботу у 2021 році.
  7. Про звіт заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлани Євдощенко про роботу у 2021 році.
  8. Про звіти старост старостинських округів Баштанської міської ради.
  9. Про звіт щодо результатів діяльності КО «Правопорядок» за 2021 рік.
  10. Про внесення змін до рішення Баштанської міської ради від 29 грудня 2020 року №3 «Про затвердження Програми розвитку культури на території Баштанської міської ради на 2021-2023 роки».
  11. Про внесення змін до рішення Баштанської міської ради від 29 квітня 2021 року №19 «Про затвердження структури та штатного розпису КЗ «Баштанська публічна бібліотека».
  12. Про відкриття відділення баскетболу на базі Баштанської дитячо – юнацької спортивної школи Баштанської міської ради Баштанського району Миколаївської області та затвердження Статуту Баштанської дитячо – юнацької спортивної школи Баштанської міської ради Баштанського району Миколаївської області в новій редакції.
  13. Про передачу майна комунальної власності Баштанської територіальної громади з балансу відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Баштанської міської ради на баланс Баштанської міської ради Миколаївської області.
  14. Про передачу майна комунальної власності Баштанської територіальної громади.
  15. Про затвердження Положення про відділ економічного розвитку, інвестицій та торгівлі виконавчого комітету Баштанської міської ради.
  16. Про затвердження Положення про загальний відділ виконавчого комітету Баштанської міської ради у новій редакції.
  17. Про внесення змін до кількісного та персонального складу виконавчого комітету Баштанської міської ради восьмого скликання, затвердженого рішенням міської ради від 15.12.2020 №8 «Про внесення змін до рішення міської ради від 27.11.2020 №4 «Про утворення виконавчого комітету Баштанської міської ради восьмого скликання та визначення його чисельності» та затвердження його персонального складу».
  18. Про затвердження графіку прийому громадян депутатами Баштанської міської ради на 2022 рік.
  19. Про затвердження звіту про виконання бюджету Баштанської міської територіальної громади та використання резервного фонду непередбачених видатків за січень-грудень 2021 року.
  20. Про внесення змін до бюджету Баштанської міської територіальної громади на 2022 рік.
  21. Про внесення змін до рішення міської ради від 27 листопада 2020 року №9 «Про утворення фінансового відділу та затвердження Положення про фінансовий відділ Баштанської міської ради».
  22. Про внесення змін до Переліку другого типу об’єктів, що перебувають у комунальній власності об’єднаної територіальної громади Баштанської міської ради та підлягають передачі в оренду без проведення аукціону.
  23. Про затвердження проміжного звіту з виконання у 2021 році «Плану покращення надання послуги з водопостачання на 2018-2022 р.р.», затвердженого рішенням міської ради від 12 липня 2018 року №14.
  24. Про затвердження проміжного звіту з виконання у 2021 році «Плану удосконалення послуги з утримання та ремонту доріг на території Баштанської об’єднаної територіальної громади Миколаївської області на 2020-2023 роки», затвердженого рішенням міської ради від 04 березня 2020 року №12.
  25. Про надання дозволу на капітальний ремонт частини нежитлових приміщень адмінконтори під «Центр надання адміністративних послуг - «Центр Дії», за адресою: вул. Полтавська, 41 в м.Баштанка Баштанського району Миколаївської області»
  26. Про включення об'єктів комунальної власності територіальної громади Баштанської міської ради до Переліку об’єктів другого типу, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону та укладення договорів оренди нерухомого майна.
  27. Про передачу майна комунальної власності комунального підприємства «Добробут» на баланс Баштанської міської ради Миколаївської області
  28. Про дозвіл щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення ПСП «ЕНЕЇДА».
  30. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  31. Про внесення змін до рішення Баштанської міської ради від 09 вересня 2021 року №37 «Про затвердження технічної документації щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства».
  32. Про внесення змін до рішення Баштанської міської ради від 02 грудня 2021 року №26 «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність».
  33. Про внесення змін до договору оренди землі.
  34. Про внесення змін до рішення Баштанської міської ради від 07 жовтня 2021 року №22 «Про дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства».
  35. Про внесення змін до рішення Баштанської міської ради від 07 жовтня 2021 року №31 «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в розмірі земельної частки (паю) для ведення фермерського господарства».
  36. Про внесення змін до рішення Баштанської міської ради від 07 жовтня 2021 року №24 «Про затвердження технічної документації щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства».
  37. Про внесення змін до рішення Баштанської міської ради від 11 листопада 2021 року №22 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва».
  38. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.
  39. Про передачу земельних ділянок комунальної власності у державну власність.
  40. Про дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
  41. Про дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  42. Про дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства учасникам бойових дій.
  43. Про дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Курочкіну Костянтину Михайловичу.
  44. Про дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Курочкіну Олександру Михайловичу.
  45. Про дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Курочкіну Віталію Костянтиновичу.
  46. Про дозвіл на розробку технічної документації з землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  47. Про доповнення переліку земельних ділянок для продажу прав оренди на них на земельних торгах.
  48. Про внесення змін до рішення від 27 травня 2021 року №14 «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону в межах Баштанської територіальної громади».
  49. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону в межах Баштанської територіальної громади.
  50. Про внесення змін до рішення міської ради від 04 лютого 2021 року №51 «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону в межах Баштанської територіальної громади».
  51. Про внесення змін до рішення міської ради від 29 квітня 2021 року №38 «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону в межах Баштанської територіальної громади».
  52. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
  53. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Баштанській РССТ.
  54. Про внесення змін до рішення міської ради від 25.06.2019 №29 «Про дозвіл на розробку проекту землеустрою по відведенню земельної ділянки в постійне користування».
  55. Про передачу земельної ділянки в постійне користування.
  56. Про дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва.
  57. Про дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо надання земельної ділянки у власність для ведення садівництва.
  58. Про дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  59. Про дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  60. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в розмірі земельної частки (паю) для ведення фермерського господарства.
  61. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення фермерського господарства.
  62. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва.
  63. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва.
  64. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  65. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  66. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  67. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі меж земельних ділянок.
  68. Про затвердження технічної документації щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  69. Про надання згоди на передачу земельної ділянки в суборенду.
  70. Про дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Пічурі Івану Олександровичу.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше