Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про скликання ХХІ сесії міської ради восьмого скликання

Повідомлення
13.12.2021

Відповідно до пункту 8 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення міської ради від 15.12.2020 року №2 «Про затвердження Регламенту роботи Баштанської міської ради восьмого скликання», 23 грудня 2021 року о 10.00 в залі засідань Баштанської міської ради скликається ХХІ сесія міської ради восьмого скликання.

 

На розгляд сесії пропонується внести наступні питання:

  1. Про звіт Баштанського міського голови про діяльність відповідно до повноважень, визначених статтями 26,42, главою 2 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», роботу Баштанської міської ради та її виконавчих органів.
  2. Про затвердження Комплексної програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян по Баштанській міській раді на 2022-2026 роки.
  3. Про затвердження Програми розвитку малого і середнього підприємництва у Баштанській територіальній громаді на 2022-2024 роки.
  4. Про внесення змін до міської Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» на період до 2025 року, затвердженої рішенням міської ради від 07 жовтня 2021 року №3.
  5. Про хід виконання Програми розвитку  культури на території Баштанської
    міської ради на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням міської ради від
    23 грудня 2020 року №3.
  6. Про затвердження Плану дій з реформування системи інституційного догляду та виховання дітей у Баштанській міській раді на 2022-2023 роки.
  7. Про затвердження структури та штатної чисельності апарату і виконавчого комітету Баштанської міської ради на 2022 рік.
  8. Про затвердження плану роботи Баштанської міської ради на І півріччя 2022 року.
  9. Про внесення змін до Порядку організації встановлення плати для батьків за перебування дітей у закладах дошкільної освіти Баштанської міської ради Баштанського району Миколаївської області, затвердженого рішенням міської ради від 29 серпня 2018 року №12.
  10. Про внесення змін до Порядку організації харчування дітей у загальноосвітніх навчальних закладах Баштанської міської ради, затвердженого рішенням Баштанської міської ради від 18 серпня 2017  № 4.
  11. Про внесення змін до рішення Баштанської міської ради від 02.12.2021 року № 13 «Про затвердження статуту та штатного розпису комунальної установи Баштанський міський інклюзивно – ресурсний центр Баштанської міської ради Баштанського району Миколаївської області» в нових редакціях.
  12. Про внесення змін до бюджету Баштанської міської територіальної громади на 2021 рік.
  13. Про затвердження бюджету Баштанської міської територіальної громади на 2022 рік.
  14. Про оренду об’єктів нерухомого майна комунальної власності територіальної громади Баштанської міської ради.
  15. Про внесення змін до рішення міської ради від 02 грудня 2021 року № 15 «Про внесення змін до договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади Баштанської міської ради від 09 серпня 2021 року № 7/415».
  16. Про надання дозволу на списання основних засобів та інших необоротних матеріальних активів.
  17. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  18. Про проведення інвентаризації земель комунальної власності в межах Баштанської територіальної громади.
  19. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
  20. Про дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Курочкіну Віталію Костянтиновичу.
  21. Про дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Курочкіну Костянтину Михайловичу.
  22. Про дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва БЄЛІКОВІЙ Анастасії Борисівні.
  23. Про дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність БЄЛІКОВІЙ Анастасії Борисівні.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення ПСП «ЕНЕЇДА».
  25. Про припинення права власності (користування) земельною ділянкою.
  26. Про затвердження ринкової вартості та продаж земельної ділянки.
  27. Про дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою.
  28. Про дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо надання земельної ділянки  у власність для ведення садівництва.
  29. Про затвердження технічної документації по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі в оренду земельної ділянки.
  30. Про встановлення цінової пропозиції ринкової вартості землі.
  31. Про дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  32. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
  33. Про внесення змін до рішення міської ради від 02 грудня 2021 року №20 «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в розмірі земельної частки (паю) для ведення фермерського господарства».
  34. Про внесення змін до рішення міської ради від 11 листопада 2021 року №15 «Про дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності».
  35. Про надання дозволу на укладання договору оренди землі.
  36. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва.
  37. Про дозвіл на розробку технічної документації з землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  38. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) .
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі меж земельних ділянок.
  40. Про затвердження технічної документації щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  41. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  42. Про дозвіл на розробку проєкту землеустрою  щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
  43. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  44. Про доповнення переліку земельних ділянок для продажу прав оренди на них на земельних торгах.
  45. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  46. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення садівництва.
  47. Про дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  49. Про дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше