Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПОЧАЛАСЯ РЕЄСТРАЦІЇ ДЛЯ УЧАСТІ В ЗНО

Новини
02.02.2022

Реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні розпочалася з 1 лютого і триватиме до 9 березня включно.

Щоб зареєструватися для участі в ЗНО, потрібно:

  • створити й заповнити реєстраційну картку, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися», розміщеного на вебсайті УЦОЯО в рубриці «ЗНО/ДПА».  Випускникам поточного року варто звернути особливу увагу на вибір навчальних предметів для проходження ДПА та ЗНО; 
  • підготувати комплект реєстраційних документів і подати його особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти (для випускників шкіл, студентів професійно-технічних закладів і коледжів, які цього року завершують здобуття повної загальної середньої освіти) або надіслати його до Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти (для випускників минулих років);
  • отримати від регіонального центру оцінювання якості освіти Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання.

Комплекти реєстраційних документів учнів (слухачів, студентів) для проходження ДПА у формі ЗНО керівники закладів освіти мають надіслати до Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти до 1 березня 2022 року включно.

Відео інструкції "Як зареєструватися для участі в ЗНО-2022":

Докладна інформація — у рубриці «Процедура реєстрації».

Випускники минулих років, які не можуть самостійно зареєструватися для участі в ЗНО вдома, можуть звернутися за допомогою та консультацією до КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Баштанської міської ради » за адресою м. Баштанка вулиця Полтавська, 41 кабінет №4, телефон 0985659492 Ірина ЛЕВИЦЬКА.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше