Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошується конкурс оцінювачів з визначення ринкової (оціночної) вартості комунального майна

Повідомлення
19.05.2021

Відділ розвитку культури і туризму виконавчого комітету Баштанської міської ради Миколаївської області оголошує конкурс оцінювачів з визначення ринкової (оціночної) вартості комунального майна територіальної громади для цілей оренди на об’єкт: частини будівлі міського культурного центру Баштанської міської ради.

Розміщено в електронній торговій системі Smart.Tender оголошення про передачу в оренду об’єкта нерухомого майна – частину  будівлі міського культурного центру Баштанської міської ради (приміщення на першому поверсі), загальною площею 22,7 кв. м, розташованої за адресою: 56101, Миколаївська область, м. Баштанка, вулиця Олександра Сизоненка, 1-Б.

Оголошено конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єкту нерухомості, що належить до комунальної власності територіальної громади Баштанської міської ради, з метою передачі в оренду

(Подано об’яву в газету та веб-сайт міської ради).

Прийом документів на конкурс до 24.05.21

Проведення конкурсу                      28.05.21

Після проведення конкурсу буде визначено переможця, який визначить справедливу ринкову вартість об’єкту оренди. Після цього буде проведено аукціон про передачу майна в оренду.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше