Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єкту нерухомості

Повідомлення
14.05.2021

Інформація

про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єкту нерухомості, що належить до комунальної власності територіальної громади Баштанської міської ради, з метою передачі в оренду

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості об’єктів оренди.

Інформація про об’єкт оцінки:

 №

п/п

Найменування об’єкта оцінки

Площа,

м2

Адреса об’єкту оцінки

Балансоутримувач

1.

Частина будівлі міського культурного центру Баштанської міської ради

22,7

56101, Миколаївська область, м. Баштанка, вулиця Олександра Сизоненка, 1 Б

Відділ розвитку культури і туризму Баштанської міської ради Миколаївської області

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної майна Баштанської міської ради, затвердженого рішенням Баштанської міської ради від 12 липня 2018 року № 26.

Претендентам на участь у конкурсі потрібно подати конкурсну документацію в запечатаному конверті, яка складається із: конкурсної пропозиції, запечатаної в окремому конверті, в якій зазначено також строк виконання робіт (у календарних днях), пропозиції щодо ціни надання послуг з оцінки, з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно з законом; підтвердних документів.

На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності» та найменування юридичної особи або прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи-підприємця, який подає конкурсну документацію.

До підтвердних документів належать: заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою; інформація про претендента.

Інформація про претендента містить: наявність сертифіката суб'єкта оціночної діяльності; інформацію про оцінювачів, що перебувають у трудових відносинах з претендентом, а також яких він залучає до надання послуг з оцінки та підписання звіту про оцінку майна: кваліфікація, стаж роботи, членство у саморегулівних організаціях оцінювачів.

Замовник робіт з оцінки: Відділ розвитку культури і туризму Баштанської міської ради Миколаївської області (ЄДРПОУ 41187184).

Платник робіт з оцінки: Відділ розвитку культури і туризму Баштанської міської ради Миколаївської області (ЄДРПОУ 41187184).

Конкурс відбудеться 28 травня 2021 року в приміщенні Баштанської міської ради за адресою: 56101, Миколаївська область, місто Баштанка, вулиця Героїв Небесної сотні, 41 А. (У Відділі розвитку культури і туризму Баштанської міської ради Миколаївської області).

Документи на участь у конкурсі приймаються до 24 травня 2021 (включно) за адресою: місто Баштанка, вулиця Героїв Небесної сотні, 41 А. (Відділ розвитку культури і туризму Баштанської міської ради Миколаївської області ).

Телефон для довідок: (05158) 2-71-71.

Конкурсна комісія з відбору суб’єктів оціночної діяльності

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше