Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Ми – за мир

Події
23.09.2019

    21 вересня в Пісківскій філії І-ІІ ступенів Баштанського ОЗ ЗСО І-ІІІ ступенів №1 проведено акцію «Ми ‒ за мир!», головною метою якої було наголосити всім, що господарями планети, і, зокрема, нашої держави, є діти і дорослі, і всі вони хочуть зберегти мир, єдність країни і забезпечити подальший її розвиток і процвітання.

     Учні школи прикрасили подвір’я жовтими і блакитними кульками, дружно виготовили паперового голуба миру, завзято готували програму тематичного заходу.

     Розпочався урочистий захід з підняття Державного Прапора України. Всі учасники масової акції вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та всіх, хто став невинними жертвами страшної війни, хвилиною мовчання.

     Завідувач філії Т.Я. Кураса привітала всіх працівників та учнів школи з Днем Миру. Вона наголосила, що Міжнародний день миру встановлений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 7 вересня 2001 року про відзначення Всесвітнього дня миру 21 вересня.

Хай буде мир віднині і довіку!

Хай буде мир й замовкнуть війни злі!

Хай у міцних обіймах всі народи

Ідуть у майбуття через віки.

     Урочисто лунали з дитячих вуст  вірші  про мир, рідний край, нашу неповторну Україну!

     За традицією учні та педагоги взяли участь у символічній Ході Миру, під час якої вітали жителів села з цим урочистим днем.

Руслана Костенюк, педагог-організатор Пісківської філії

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше