Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Літературний майстер-клас «Етюди з натури» від Оксани Смоли

Події
16.12.2021

З 13 по 19 грудня під егідою Українського інституту книги спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України вперше в нашій країні проходить Національний тиждень читання.

16 грудня, в рамках Тижня, в Баштанській публічній бібліотеці відбувся літературний майстер-клас «Етюди з натури» від члена Національної спілки письменників України, лауреатки Всеукраїнської літературної премії ім. І. Вільде, всеукраїнської літературної премії ім. Р. Федорова, обласної культурно-мистецької премії ім. М. Аркаса, міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» Оксани Смоли. Цей ексклюзивний захід поєднав онлайново-офлайново Баштанську публічну бібліотеку та Миколаївську обласну універсальну наукову бібліотеку. Організатори зустрічі запропонували своїм слухачам цікаву програму.

Модератори: Людмила Шкарбан (Баштанська публічна бібліотека) та Анна Трокай (Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека) ознайомили присутніх з життєвим і творчим шляхом письменниці, а також запропонували увазі слухачів етюди «Серце червоної троянди» і «Злива» з роману-мозаїки «Рух назустріч Світлу» в чудовому виконанні справжніх майстрів слова Світлани Плужник та Сергія Кулікова.

Дуже цікавим був майстер-клас – практичні поради від письменниці – «Етюди з натури», який відразу ж знайшов відгук у аудиторії: учасницею зустрічі в Баштанській публічній бібліотеці був створений експромт-етюд. Модератори запропонували всім бажаючим написати невеличкі етюди і опублікувати їх на своїх сторінках у соцмережах.

        Під час заходу панувала творча атмосфера, його учасники мали можливість поспілкуватися з письменницею, задати запитання щодо її творчості. Захід видався і інформаційно-насиченим, і душевним водночас, всі присутні отримали справжнє естетичне задоволення і заряд творчої енергії.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше