Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

АМУ закликає підтримати проєкт «Я з тобою»

Новини
01.06.2022

У наслідок жахливого нападу російської федерації на Україну 24 лютого 2022 року життя всіх українських дітей назавжди змінилося. Прокуратура не може назвати точну кількість дітей, загиблих у цій війні, і, що найгірше, щодня з’являються нові жертви.

Компанія «The Hands Production» з метою привернути увагу світу до потреб українських дітей, які постраждали від повномасштабної війни рф проти України, ініціювала проєкт «Я з тобою».

Для збору коштів створюється мультижанрове шоу за участі всесвітньо відомих українських виконавців, яке транслюватиметься онлайн та на телеканалах по всьому світу. Під час його трансляції діятиме проста і зрозуміла система донатів: кожен глядач матиме змогу внести кошти на підтримку українських дітей.

На українських каналах (СТБ, ТРК Україна, Новий канал, Суспільне. Культура) запис шоу транслюватиметься 1 червня 2022 року у Всесвітній день захисту дітей.

Усі зібрані кошти будуть спрямовані на:

- закупівлю ліків та медичного обладнання для дитячих лікарень, надання допомоги хворим дітям та дітям, які отримали поранення на війні;

- задоволення гуманітарних потреб дітей із дитячих будинків та шкіл-інтернатів, які базуються в регіонах, які найбільше постраждали від війни (Харківська, Київська, Донецька, Запорізька, Луганська області);

- фінансування літніх розважально-оздоровчих заходів для українських дітей, які постраждали від війни.

Цьому сприятиме:

Український благодійний фонд «Твоя опора», який виступає в якості оператора збору коштів. Заснований у 2014 році фонд Валерією Татарчук допомагає важкохворим дітям та дітям-сиротам. Фонд створив проект «ДОПОМОЖИ УКРАЇНІ! ЗУПИНИ ВІЙНУ!» надавати гуманітарну допомогу дитячим будинкам, дітям, медичним установам, пораненим та мирним жителям – жертвам військової агресії в Росії з початку війни в Україні.

Громадська організація Рух Олександра Педана «Юніор», яка впроваджуватиме кошти у свої програми разом із фондом «Твоя опора». ГО «Юніор» протягом останніх 5 років пропагує здоровий та активний спосіб життя серед дітей України. Під час війни НУО Juniors створила дитячий простір для 1000 спільних онлайн-занять фізкультури для школярів по всій країні. Під час цих заходів діти долають тривогу та депресію, спричинені війною. Влітку громадська організація планує широкий спектр заходів для оздоровлення та активного відпочинку дітей, які постраждали від війни.

АМУ закликає громади надати партнерську підтримку проєкту «Я з тобою»! Разом ми зробимо все можливе, щоб збільшити можливості для дітей нашої країни отримати допомогу. Кожен молодий українець заслуговує на нашу любов та підтримку.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше