Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

5 фейків про український герб

Події
19.02.2024
💬 «Тризуб – ознака питоменна, незапозичена, зв’язана з нашою тисячолітньою державною політичною і культурною історією», – саме такі глибокі слова написав про український Герб Михайло Грушевський.
🇺🇦 І справді, цей символ багато століть єднає українців та надає сил. Український Тризуб уособлює зв’язок поколінь, прагнення українського народу до справжньої Незалежності.
‼️Саме через своє сакральне значення для кожного з нас навколо Тризуба створюється величезна кількість фейків, які зібрав в інфографіці Центр протидії дезінформації, приуроченій до Дня Державного Герба України.

Новини на цю ж тему

Урочистий мітинг до Дня Української Державності

Сьогодні, 28 липня 2023 року, Україна вдруге відзначає День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року.
Події
28.07.2023

День Української Державності − символ багатовікової історії українського державотворення

Сьогодні, 28 липня, українці вдруге відзначають День державності.
Новини
28.07.2023

Заходи до Дня Державності України

Запрошуємо 28 липня о 10:00 відвідати тематичний захід до Дня Державності України
Анонс подій
26.07.2023

Виставка «Кожен із нас — воїн»

Це спільний проєкт Сил територіальної оборони Збройних Сил України та Українського інституту національної пам’яті. Уперше вона відкрилася 22 серпня 2022 року на Контрактовій площі в Києві.
Події
26.07.2023

Історія України за 15 хвилин

Знання історії нашого державотворення в усій тяглості є потужною силою проти маніпуляцій історичними фактами в умовах інформаційної війни РФ проти України.
Події
24.07.2023

Тисячолітній спадок Української державності

День Української Державності в Україні нагадує нам про тисячолітню історію державотворення нашої країни. У це свято ми вшановуємо всі етапи нашого державотворення – від Русі до сьогодення, і всіх, хто доклав зусиль, щоб Україна існувала як незалежна, демократична держава.
Події
21.07.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше