Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення щодо проведення місячника благоустрою у Баштанській громаді

Звернення
29.03.2024

Шановні жителі громади, керівники підприємств різних форм власності!

З приходом весни та тепла очі очікують охайної та чистої громади, яка потребує нашого з вами піклування та бережливого ставлення.

Запрошуємо всіх жителів громади долучитися до прибирання та благоустрою прилеглих та закріплених за вами територій, навести лад на територіях приватних садиб, вулицях, господарських територіях та під’їздах.

Закликаємо колективи підприємств, організацій, установ всіх форм власності, громадські організації нашої громади навести лад на закріплених територіях.

Не будьте байдужими, приєднуйтесь до спільної справи, адже чистота кожного населеного пункту починається з чистоти у власному подвір’ї, вулиці. Турбота про чистоту і благоустрій – справа кожного мешканця.

 

Долучайтеся! Разом ми можемо зробити нашу громаду кращою!

І пам’ятаймо, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше