Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови

Звернення
26.06.2020

Шановні жителі територіальної громади!

В Україні зафіксований новий антирекорд щодо захворюваності на коронавірус − 1091 нових випадків за добу.

Давайте разом недопустимо поширення в нашій територіальній громаді коронавірусу та захистимо своїх близьких!

Я розумію, що введення карантинних заходів принесло масу незручностей, дехто можливо вважає такі заходи зайвими. Але ці заходи направлені на упередження та безпеку здоров’я мешканців. І я впевнений, що краще попередити і не захворіти, ніж потім аналізувати, що було зроблено не так.

Прикрий випадок нещодавно відбувся в селі Новоолександрівка: колишнього жителя цього села, який проживав у Миколаєві і відзначав ювілейний день народження, поховали в Новоолександрівці. Він помер від COVID-19. Зараз його родина і всі родичі знаходяться на обсервації.

Тому звертаюсь до керівників підприємств, організацій, установ всіх форм власності, підприємців відповідально та з розумінням поставитись до ситуації. Від нас з вами залежить як на практиці будуть виконуватись карантинні заходи, як ми разом зможемо попередити поширення коронавірусу в нашій громаді.

Прошу дотримуватись простих правил особистої гігієни, піклуватись про своїх близьких і бути здоровими.

Міський голова             Іван Рубський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше