Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови з нагоди відзначення Всесвітнього дня водних ресурсів

Звернення
22.03.2023

Щороку, 22 березня, світ відзначає Всесвітній день водних ресурсів. Цей день започаткований з метою привернення уваги до проблем якості питної води, необхідності охорони водних ресурсів та їх раціонального використання.

Не варто забувати про те, що тіло людини на дві третини складається з води. Воду прийнято вважати одним з найбільш цінних природних ресурсів. Постійне зростання населення і розвиток промислового виробництва збільшують значення води і загострюють проблему необхідності її захисту.

Відзначення Всесвітнього дня водних ресурсів – це привід згадати всім про дбайливе ставлення до води. Слід пам’ятати, що знищити найлегше, а відродити не завжди можливо.

Закликаю всіх усвідомити, що без зміни нашого особистого ставлення до навколишнього середовища, жодні закони чи природоохоронні заходи не зможуть змінити ситуацію найкраще.

Не дарма Бенджамін Франклін колись сказав «Ми пізнаємо цінність води лише коли колодязь пересихає». Цінуйте воду і все буде добре!

З повагою − міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше