Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови з нагоди Міжнародного дня визволення в’язнів фашистських таборів

Звернення
10.04.2020

Шановні земляки!

Сьогодні все людство відзначає Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів.

Багато днів минуло з того часу, коли люди томилися в неволі нацистських окупантів. Але пам’ять про ті страшні роки лихоліть закарбована в душах колишніх малолітніх в’язнів та залишатиметься історичними рядками для нащадків.

Ми вшановуємо тих, хто зумів вистояти, витримавши найстрашніші випробування. Ви гідно пройшли свій життєвий шлях, зробивши вагомий внесок у становлення сучасної незалежної України. Саме тому одним із першочергових завдань влади є належне забезпечення повсякденних потреб та духовних інтересів громадян старшого покоління.

Дорогі ветерани! Доземний Вам уклін і сердечна вдячність за подвиг та самовіддану працю в ім’я нащадків. Зичу кожному із Вас доброго здоров’я і щастя. Нехай Бог оберігає Вас і Ваші родини.

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван Рубський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше