Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

Звернення
03.12.2023

Дорогі друзі!

Щороку, 3 грудня, українське суспільство разом з усією світовою спільнотою відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю − людей, які мають особливі потреби, деякі обмежені можливості і колосальну жагу до життя і праці.

Цей день не є святом, а покликаний привернути увагу до ваших проблем, захисту прав, гідності і благополуччя, акцентує увагу суспільства на тому, що права всіх людей, які мають певні особливості, пов’язані з інвалідністю, – рівні.

Люди з обмеженими можливостями кожного дня долають труднощі та виявляють стійкість духу та непохитну віру в життя, якій можуть позаздрити більшість людей.

Закликаю всіх небайдужих відкрити свої серця для добра, перейнятися проблемами людей з особливими потребами, створити для них умови, які дають змогу відчувати себе рівними серед рівних.

Милосердя, толерантність кожного з нас допоможуть спростити життя людей з обмеженими можливостями, створити майбутнє, де б люди не були виключені з соціуму через проблеми зі здоров`ям.

Хочу побажати людям з інвалідністю життєвої сили, енергії та оптимізму, міцного здоров’я та благополуччя, щастя та успіхів у всіх починаннях.

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше