Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови з нагоди Дня пам’яті жертв голодомору

Звернення
25.11.2023

Шановні жителі громади!

25 листопада Україна відзначає сумну дату своєї трагічної історії – День пам’яті жертв голодоморів, що прокотилися Україною трьома потужними хвилями, зокрема найстрашнішого – Голодомору 1932–1933 років. Це масштабна національна трагедія, що забрала тисячі життів українців. Це незагоєна фізична і духовна рана українського народу, яка пекучим болем пронизує пам’ять багатьох поколінь.

Історія вчить нас головного, що найвищою цінністю для нас, українців, є власна держава, її незалежність та демократичний шлях, який ми обрали. На нас лежить велика відповідальність перед полеглими нашими співвітчизниками – зберегти пам’ять про жертв Голодомору − невинно убієнних та не допустити геноциду українського народу.

Схилімо й ми голови в жалобі за українцями, які померли голодною смертю, у спільній молитві згадаймо всіх, кого забрав голодомор, запалімо свічу пам’яті у власних оселях. Нехай Господь прийме їх загублені душі до Царства Божого, а нас укріпить у вірі, надії, любові.

Бажаю всім, щоб на столі українців завжди був хліб і до хліба, щоб люди жили в достатку, щоб дитинство наших дітей і онуків було щасливим і ситим, а держава була могутньою, процвітаючою і з високим рівнем добробуту.

І хай оберігає нас Господь від будь-якого лиха.

З повагою − міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше