Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

Звернення
20.02.2021

Дорогі земляки!

Сьогодні ми вшановуємо подвиг Героїв Небесної Сотні, які віддали свої життя за європейський вибір нашого народу, демократичні цінності, можливість жити гідно та будувати краще майбутнє.

Цей день – данина жертовності, героїзму, мужності та патріотизму.

Схилимо голови перед світлою пам’яттю янголів-охоронців — Героїв Небесної Сотні, перед пам’яттю тих майданівців, які пішли захищати Схід України від сепаратизму та російської агресії, тих, хто поліг під час проведення антитерористичної операції та операції об’єднаних сил.

Переконаний, спільними зусиллями ми змінимо Україну, проведемо вкрай необхідні реформи, і країна досягне того майбутнього, про яке мріяли майданівці. І це буде найкращою даниною їх пам’яті.

А над українською землею нехай буде мирне небо, достаток та злагода у кожній домівці, і ніколи не згасає віра в щасливе майбутнє нашої держави.

Слава Україні! Слава її героям!

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше