Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови з нагоди 79-ї річниці визволення Баштанського району від німецько-нацистських загарбників

Звернення
09.03.2023

Дорогі ветерани, шановні жителі громади!

9 березня – особливий день для нашого міста. 79 років тому Баштанку було звільнено від німецько-нацистських загарбників.

Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про тих, хто героїчно боронив рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу, хто загинув, визволяючи наш рідний край від нацистських окупантів.

Низько вклоняємося всім, хто стояв до останнього на передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під скромними обелісками і кому судилося повернутися з неї живим. Кожен з вас – це жива історія України, приклад мужності та патріотизму.

Нинішні захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Для них найвищим законом буття є і залишиться захист рідної Вітчизни, її свободи і незалежності.

Тож бажаю всім захисникам нашої Батьківщини, їх родинам та всім мешканцям міста скорішої перемоги, миру, здоров’я, добробуту, тепла й затишку, оптимізму і здійснення найзаповітніших мрій.

З повагою - міський голова Олександр Береговий

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше