Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення міського голови до Дня Європи

Звернення
09.05.2024

Шановні жителі міста!

Сьогодні ми відзначаємо свято, яке символізує єднання, мир та процвітання нашого континенту. День Європи – це не просто дата в календарі, це день, коли ми згадуємо про спільні цінності, які об'єднують європейські народи: свободу, демократію, верховенство права та повагу до прав людини.

Для України День Європи має особливе значення. Це день, коли ми підтверджуємо наш європейський вибір та прагнення до членства в Європейському Союзі.

Другий рік День Європи проходить в умовах жорстокої війни, яку Росія розв'язала проти України. Але український народ не зламати! Ми мужньо боремося за свою свободу та незалежність, за наше європейське майбутнє.

Я вірю, що завдяки єднанню та стійкості ми переможемо у цій війні та станемо повноправними членами Європейської спільноти.

Слава Україні!
Разом до перемоги!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше