Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З ювілеєм!

Привітання
16.01.2018

16 січня 2018 року нашій колезі, Ользі Михайлівні Лобановій, вчителю трудового навчання та образотворчого мистецтва, виповнилося 60 років.

Шановна Ольго Михайлівно!

Від щирого серця вітаємо Вас з Днем Вашого народження!

В цей чудовий день від усього серця хочемо побажати Вам виконання всіх бажань. Нехай збудуться всі мрії! Нехай успіх, радість і натхнення завжди будуть постійними супутниками. Нехай голова крутиться тільки від надлишку захоплення, енергії і щастя. Здоров’я, удачі, достатку, виконання найпотаємніших бажань, жіночих радостей, життєвих солодощів, чудових миттєвостей і нескінченного щастя!

Бажаємо, щоб Вас завжди оточували радісні і щирі посмішки Ваших рідних. Ще, звичайно ж, хочеться побажати, щоб Ви завжди залишалися такою ж неповторною і чарівною. З днем народження!

З повагою, колектив Новопавлівської ЗОШ І- ІІ ступенів Баштанської міської ради


2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше