Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Завершальні кроки при підготоці до пленарного засідання

Постійні комісії
02.03.2021

2 березня відбулось спільне засідання постійних комісій Баштанської міської ради за головуванням голів постійних комісій.

В засіданні взяли участь міський голова Олександр Береговий, заступники міського голови Олександр Васильєв, Світлана Євдощенко, начальники відділів,  розробники проектів рішень.

На початку засідання міський голова привітав депутата Сергія Козявко з днем народження.

Засідання відбувалось в сесійні залі міської ради. На спільне засідання комісій прибуло 18 з 26 обраних депутатів. Депутати розглянули 52 проекти рішення  черговою сесії, та після восьмигодинного бурхливого обговорення звітів комунальних підприємств, перерозподілу залишків бюджету, земельних та інших питань все ж прийняли до відома та рекомендували розглянути проекти на черговій сесії, що відбудеться  4 березня 2021 року в сесійній залі міської ради.

Нагадаємо, що усі бажаючі мають можливість переглядати засідання сесій міської ради в режимі реального часу на веб-сайті Баштанської міської ради. В запису транслюються  й засідання усіх постійних депутатських комісій, що проходять в залі засідань виконавчого комітету за посиланням: https://www.youtube.com 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше