Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання виконавчого комітету міської ради

Повідомлення
19.03.2024

21 березня 2024 року о *** годині у приміщенні *****  з таким порядком денним:

  • Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради».
  • Про затвердження титульного списку капітальних видатків бюджету Баштанської міської територіальної громади на 2024 рік.
  • Про дозвіл на виготовлення паспорту прив’язки щодо розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності громадянину Трибрат В.М.
  • Про передачу майна комунальної власності Баштанської територіальної громади.
  • Про відмову у виключенні з числа службових квартир №61 в будинку №97 на вулиці Ювілейна у місті Баштанка Баштанського району Миколаївської області.
  • Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Баштанської міської ради від 11 червня 2021 року №154 «Про затвердження складу житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам та Положення про неї».
  • Про затвердження складу житлової комісії при виконавчому комітеті Баштанської міської ради у новій редакції.
  • Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України від 12 березня 2024 року № 73 щодо надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна громадянці Бабич Євдокії Гаврилівні за заявою № ЗВ-06.03.2024-89048.
  • Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України від 12 березня 2024 року № 79 щодо надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна громадянину Бориславському Олександру Павловичу за заявою № ЗВ-13.02.2024-83902.
  • Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України від 12 березня 2024 року № 75 щодо надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна громадянці Дудник Світлані Олексіївні за заявою № ЗВ-15.12.2023-71012.
  • Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України від 12 березня 2024 року № 81 щодо надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна громадянці Лободі Тетяні Іванівні за заявою № ЗВ-08.02.2024-82851.
  • Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України від 12 березня 2024 року № 77 щодо надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна громадянину Мельнику Вадиму Юрійовичу за заявою № ЗВ-20.02.2024-85800.
  • Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України від 12 березня 2024 року № 84 щодо надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна громадянину Мосіну Валерію Валерійовичу за заявою № ЗВ-07.02.2024-82703.
  • Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України від 12 березня 2024 року № 80 щодо надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна громадянці Ожинській Наталії Миколаївні за заявою № ЗВ-11.02.2024-83503.
  • Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України від 12 березня 2024 року № 83 щодо надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна громадянину Стасюку Миколі Денисовичу за заявою № ЗВ-07.02.2024-82583.
  • Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України від 12 березня 2024 року № 82 щодо надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна громадянину Тесельку Павлу Олексійовичу за заявою № ЗВ-08.02.2024-82975.
  • Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України від 12 березня 2024 року № 76 щодо надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна громадянину Ткачу Петру Семеновичу за заявою № ЗВ-21.02.2024-86076.
  • Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України від 12 березня 2024 року № 78 щодо надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна громадянину Яркову Сергію Івановичу за заявою № ЗВ-19.02.2024-85387.
  • Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України від 12 березня 2024 року № 74 щодо надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна громадянину Яценку Віктору Андрійовичу за заявою № ЗВ-25.02.2024-86902.
  • Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України від 12 березня 2024 року № 85 щодо відмови в наданні компенсації за знищений об’єкт нерухомого майна громадянам: Павленку Володимиру Олександровичу за заявою № ЗВ-01.03.2024-88174, Павленку Едуарду Олександровичу за заявою № ЗВ-01.03.2024-88221, Вареник Каріні Олександрівні № ЗВ-01.03.2024-88148.
  • Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України від 12 березня 2024 року № 86, щодо відмови в наданні компенсації на відновлення пошкодженого об’єкта громадянці Кульпановій Ларисі Олександрівні за заявою № ЗВ-03.01.2024-74225.
  • Про надання дозволу громадянці Ш___ С___ М____ на дарування ½ частки житлового будинку.
  • Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Г___ Є___ І____, ХХ.ХХ.ХХХХ року народження.
  • Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Г___ Б___ І___ ХХ.ХХ.ХХХХ року народження.
  • Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Д ____ М____ П_____, ХХ.ХХ.ХХХХ року народження.
  • Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Д ____ Є____ М___, ХХ.ХХ.ХХХХ року народження.
  • Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, К___ Р___ В___, ХХ.ХХ.ХХХХ року народження.
  • Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, К___ К___ О___, ХХ.ХХ.ХХХХ року народження.
  • Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, М___ В____ П___, ХХ.ХХ.ХХХХ року народження.
  • Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Недбайлу Євгенію Миколайовичу, 30 липня 2008 року народження.
  • Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Н___ Д___ Д___, ХХ.ХХ.ХХХХ року народження.
  • Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, П___ З___ О___, ХХ.ХХ.ХХХХ року народження.
  • Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Р___ В___ С___, ХХ.ХХ.ХХХХ року народження.
  • Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Т___ А___ В___, ХХ.ХХ.ХХХХ року народження.
  • Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Т___ І____В___, ХХ.ХХ.ХХХХ року народження.
  • Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Т___ К___ В____, ХХ.ХХ.ХХХХ року народження.
  • Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Я___П___ Є___, ХХ.ХХ.ХХХХ року народження.
  • Різне.

 

                                                                                Виконавчий комітет міської ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше