Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем українського добровольця

Звернення
14.03.2024

Сьогодні, 14 березня, вся Україна відзначає День українського добровольця - свято, присвячене героям і справжнім патріотам, які у найскрутніший для країни час стали на її захист. Це день шани та поваги до тих, хто не чекаючи мобілізації, першими записалися до добровольчих батальйонів, вступили до Національної гвардії чи Збройних сил, щоб дати відсіч ворогу.

Слова не в змозі висловити всю вдячність за мужність, самовідданість і стійкість, які продемонстрували українські добровольці. Це люди, які щиро люблять свою Батьківщину, готові ризикувати життям заради її свободи та незалежності. Їхній приклад надихає інших, дає віру в майбутнє України.

Сьогодні ми схиляємо голови перед пам'яттю тих добровольців, які загинули, захищаючи нашу землю. Ми дякуємо живим за їхню службу, за те, що вони й далі боронять Україну від ворога.

Вічна пам'ять полеглим! Слава Україні! Героям слава!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше