Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання міського голови зі святом Водохреща

Привітання
06.01.2024

Шановні жителі територіальної громади!

Від усієї душі вітаю всіх із світлим святом Водохреща!

Хрещення Господнє – одне з найдревніших і найбільш шанованих християнських свят. Здавна цей день вважався святом оновлення та очищення душі і тіла. У цей день вода в річках стає цілющою і цілий рік дарує людям здоров’я та наснагу, захищає від лиха, наповнює життєдайною енергією. 

Водохреща для українського народу символізує очищення душі, зміцнює нашу віру в перемогу добра, укріплює сподівання на краще майбутнє. Також вважається, що саме в цей день Бог приходить у світ і благословляє на добрі справи.

Сьогодні ми просимо у Господа захисту та благословення для наших воїнів-захисників, які обороняють від ворога свою рідну українську землю. Щоб українське добро найшвидше перемогло московське зло.

Нехай свята Йорданська вода змиє усі негаразди та турботи, очистить душу від сумнівів та зневіри, а тілу дарує життєдайну енергію.

Хай Всевишній дарує нам таку бажану Перемогу.

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше