Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо з ювілеєм!

Привітання
26.11.2022

26 листопада свій ювілейний 60-річний ювілей зустрічає директор Баштанського ліцею № 1 Олександр Миколайович БАБІН.

Шановний Олександре Миколайовичу!

Прийміть щиросердечні вітання з нагоди з 60-річчя від Вашого дня народження!

Бути фундатором школи нового типу і директором навчального закладу почесно і відповідально. Рівнем Вашого професіоналізму та принциповості визначаються не лише стан освітньої культури у Баштанському ліцеї № 1, а й стабільність та мікроклімат у колективі.

Ваш талант організатора, менеджера, педагога і мудрого порадника викликають глибоку повагу у колег, однодумців, співробітників, учнів та їхніх батьків.

Залишайтеся таким же справедливим і відповідальним керівником, яким ми Вас знаємо. Бажаємо Вам невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. А підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності хай буде міцне здоровя, серце сповнене любові і добра, натхненна думка й щирі почуття. Щоб життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Нехай шана Ваших учнів і освітян буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

Щиро зичимо Вам невичерпної енергії, натхнення, оптимізму і нових плідних здобутків. А ще воліємо, щоб поряд із Вами завжди була працьовита, віддана і випробувана в штормах славна команда, яка завжди підтримуватиме вогонь Ваших незгасимих ідей і помислів.

З повагою ‒ міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ, депутатський корпус та виконавчий комітет міської ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше