Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відкритий лист Народному депутату України Ігорю Негулевському

Звернення
26.06.2020

Відкритий лист

Народному депутату України

Ігорю Негулевському

Шановний пане Ігорю!

У відповідь на Ваш, м’яко кажучи, некоректний текст-повідомлення у Fasebook щодо перебування з робочим візитом на Вашому 130 виборчому окрузі хочемо зазначити.

Це дуже добре, що Ви нарешті побачили і визнали, що КНП «Баштанська багатопрофільна лікарня» є однією з найкращих в області, але чомусь пропустили, що стала вона такою стараннями тієї ж таки нині «неугодної» Вам місцевої влади, керівництва закладу та підприємців, сільгоспвиробників громади. Нам дуже шкода, що, інколи приїжджаючи до нас, Ви вишукуєте лише проблемні питання, ніяк не допомагаючи їх вирішувати, або даєте пусті обіцянки, як-то придбання автобусу для пасажирських перевезень, чи виділення коштів ву розмірі трьох мільйонів гривень для цієї ж таки лікарні.

А Баштанська міська рада лише в 2020 році виділила чотири мільйони п’ятсот тисяч гривень для того, щоб наша лікарня здобула статус опорної лікарні, при цьому пожертвували коштами на ремонт доріг. Замітьте, слово «пожертвували» і «проігнорували» мають трішки різні значення.

Більше того, ми Вам відкриємо таємницю, що Баштанська ОТГ є однією із лідерів з питань децентралізації, соціально-економічного розвитку територій, неодноразовим переможцем по версії програми «DOBRE» за підтримки посольства США, Великобританії й уряду Канади з прозорості бюджету, двічі поспіль, 2018-2019 роки, займає перші місця. По загальним рейтингам Баштанська ОТГ має найвищі бали з «Індексу спроможності місцевого самоврядування» і визнана взірцевою громадою та зайняла перше місце в Україні.

Тому, намагаючись принизити місцеву владу, Ви тим самим принижуєте депутатський корпус, виконавчі органи міської ради і всю громаду.

Про те, що в громаді є ще багато проблем, ми знаємо більше Вашого і намагаємося їх вирішувати. На жаль, не завжди отримуючи розуміння і підтримку керівництва вищого рівня.

Якщо Вас дійсно, як народного обранця, цікавлять проблеми і досягнення нашої громади, то ми Вас запрошуємо до нас, нам є що Вам показати і що у Вас запитати. До речі, можливо і звіт послухаємо, який відповідно до ЗУ «Про статус народного депутата України» повинен бути якщо не два, то хоч один раз на рік.

До того ж, те, що Ви заявили депутатам міської ради, які до Вас звернулися з проблемами, що будете працювати з тими, хто прийде до влади після виборів 25 жовтня 2020 року, говорить саме за себе. Це треба розуміти так, що ця місцева влада та депутати не «ваші», а ті що прийдуть будуть «ваші» і їм будете допомагати.

Слід зауважити, шановний пане Ігорю, що виборці ті ж самі і для них працювати потрібно незалежно від політичної приналежності, а в залежності від їхніх потреб і наказів.

Ми розуміємо, що Ви маєте доручення змінити всіх представників виконавчої влади та місцевого самоврядування, але дійте, будь ласка, в межах чинного законодавства, дотримуючись депутатської етики й загальнолюдської моралі.

Запрошуємо до співпраці та чекаємо Вас у Баштанській ОТГ.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше