Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відкрили головну ялинку міста

Заходи
19.12.2019

Від сьогодні Баштанська об'єднана територіальна громада поринула у святкову атмосферу, адже саме 19 грудня відкрилася головна ялинка міста. Цьогоріч вона зайняла нове місце на площі біля міського Будинку культури. Де і  відбулось урочисте відкриття головної Новорічної ялинкию. Цього вечора милувала око гостей прикрашена новорічними іграшками, сніжинками, кольоровими гирляндами головна ялинка громади. Святкові концертні номери демонстрували присутнім працівники Будинку культуриі, а потім під радісні вигуки усі присутніх на площі з‘явився Святий Миколай, що викликало неабияке захоплення й радісні вигуки у малечі, котра разом з батьками прийшла на свято відкриття Новорічної ялинки. Саме вони разом з дітьми запалили яскраві вогні на головній зимовій красуні громади. 
З словами привітання до присутніх  звернувся міський голова Іван Рубський та голова районної державної адміністрації Олександр Славінський, які привітал з наступаючим Новим 2020 роком, побажали всім міцного здоров‘я, миру, щастя та благополуччя!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше