Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вічний спокій і вічна пам’ять!

Некролог
24.06.2024

Баштанська міська рада з глибоким сумом сповіщає про смерть останього учасника бойових дій у Другій світовій війні, ветерана війни та праці Баштанської громади

БОРИСОВА

Петра Пилиповича,

який пішов з життя 22 червня 2024 року на 99 році життя.

Висловлюємо щирі співчуття родині покійного, поділяємо її горе. Він був вірним чоловіком, добрим батьком, дідусем. Розуміємо гіркоту втрати усіх, хто знав, любив і поважав Петра Пилиповича.

Нехай милосердний Господь упокоїть його душу в Своїх Небесних Оселях, там, де спочивають праведні.

Світла пам’ять назавжди збережеться в наших серцях.

 

Борисов Петро Пилипович народився в с. Рагозіно Орловської області. Після звільнення рідного села від німецько-фашистських загарбни ків був призваний до лав діючої армії. Служив в 76 гвардійській дивізії, 61-ої армії, що звільняла Україну. В листопаді 1943 року був тяжко поранений в голову в боях ампутованим лівим оком, але додому не повернувся, а на проханням залишився в шпиталі – санітаром. Перемогу зустрів в м.Лодзь (Польща).

Має 2 ордена Вітчизняної війни 1 та 11 ступенів, орден «За мужність», медалі «За бойові заслуги», «За перемогу над Німеччиною» та багато інших.

В Баштанці Петро Пилипович з 1968 року, більше 20років працював бригадиром позавідомчої охорони УМВС.

Був активним членом ветеранської організації. 25років разом з іншими фронтовиками віддавав свій талант співака та декламатора в народному хорі ветеранів при Баштанському РБК, часто витупав перед учнями шкіл та ПТУ, користувався повагою серед жителів, як міста так і району. Його життя гідне наслідування.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше