Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вакантна посада вчителя-реабілітолога  комунальної установи 

Вакансія
10.07.2019

Комунальна установа «Баштанський міський інклюзивно-ресурсний центр Баштанської міської ради Баштанського району Миколаївської області» оголошує конкурс на посаду вчителя-реабілітолога. Термін прийняття документів від кандидатів: 20 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення  конкурсу на веб-сайті Баштанської міської ради з 10 липня 2019 року. Останній день прийняття документів до 29 липня 2019 року включно. 

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів на вакантну посаду вчителя-реабілітолога  комунальної установи  «Баштанський міський інклюзивно-ресурсний центр Баштанської міської ради Баштанського району Миколаївської області»:

  1. вища освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю "Фізична реабілітація».
  2. стаж роботи за фахом не менше трьох років.

Телефон для довідок : 2 67 60 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше