Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вакансії

Вакансія
30.01.2024

Баштанська міська рада запрошує на роботу:

Головного спеціаліста з внутрішнього аудиту та гендерної політки.

Посадові обов’язки:

- Розробляє з дотриманням вимог, стандартів внутрішнього аудиту та інших нормативно-правових актів з відповідних питань внутрішні документи з питань внутрішнього аудиту та надає їх на затвердження міському  голові.

- Здійснює реалізацію нормативно-правових актів у сфері внутрішнього аудиту Баштанської міської ради та її структурних підрозділів.

- Здійснює аналіз стану і тенденції розвитку внутрішнього аудиту та приймає відповідні рішення щодо усунення недоліків і закріплення позитивних тенденцій.

- Планує, регулює та контролює ефективну взаємодію зі структурними підрозділами Баштанської міської ради, іншими державними органами, підприємствами, установами та організаціями, громадськими об'єднаннями та науковими організаціями при розв'язанні питань, що стосуються його діяльності, тощо.

Головного спеціаліста юридичного відділу.

Посадові обов’язки:

- Сприяє аналізу матеріалів, що надійшли від правоохоронних та контролюючих органів, результатів претензійної та позовної роботи, даних статистичної звітності, що характеризують стан законності у діяльності органів місцевого самоврядування

- Розробляє пропозицій щодо усунення недоліків у правовому забезпеченні діяльності комунальних підприємств.

- Розробляє проекти господарських договорів (угод, контрактів).

- Сприяє своєчасному вжиттю заходів за рішеннями, постановами, ухвалами суду, відповідними документами правоохоронних і контролюючих органів.

- Бере участь у наданні безоплатної первинної правової допомоги у міській раді.

- Бере участь у здійсненні заходів по запобіганню корупційних та злочинних проявів у виконавчому апараті міської ради, її структурних підрозділах, відділах та секторах згідно із Законом України «Про запобігання корупції», тощо.

Спеціаліста І категорії сектору з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації (CDTO).

Посадові обов’язки:

- Первинне технічне обслуговування оргтехніки, програмного забезпечення в структурних підрозділах та роботи комп’ютерної мережі.

- Технічний супровід засідань сесії, виконавчого комітету міської ради, інших заходів ради.

- Технічний супровід роботи системи електронного документообігу, її адміністрування, тощо.

Начальника відділу економічного розвитку, інвестицій та торгівлі.

Посадові обов’язки:

- Здійснює керівництво діяльністю відділу.

- Відповідає за виконання завдань, покладених на відділ, відповідає за вчасну підготовку проектів рішень міської ради, її виконавчого комітету, розпоряджень міського голови, службових документів, відповідей на звернення громадян, запитів на інформацію з питань що належать до компетенції відділу.

- Виконує обов’язки уповноваженої особи  з електронних закупівель в разі відсутності основного працівника.

- Здійснює аналіз стану і тенденцій соціально-економічного розвитку територіальної громади.

- Забезпечує контроль за виконанням показників програм економічного і соціального розвитку громади.

- Розробляє проекти програм територіальної громади з розвитку малого та середнього підприємництва.

- Сприяє формуванню інфраструктури підтримки малого і середнього бізнесу, тощо.

Головного спеціаліста з електронних закупівель відділу економічного розвитку, інвестицій та торгівлі.

Посадові обов’язки:

- Організовує роботу щодо проведення процедур закупівель для забезпечення потреб територіальної громади відповідно до  Закону України «Про публічні закупівлі».

- Виконує обов’язки уповноваженої особи-планує закупівлі та формує річний план закупівель в електронній системі закупівель тощо

Завідувача сектору інвестиційної діяльності та енергоменеджменту відділу економічного розвитку, інвестицій та торгівлі.

Посадові обов’язки:

- Сприяє реалізації державної інвестиційної політики в Баштанській міській територіальній громаді, бере участь у практичному виконанні відповідних заходів, передбачення Програмами ради.

- Координує та сприяє залученню кошів для реалізації стратегічних проектів, направлених на розвиток територіальної громади тощо.

Головного спеціаліста сектору інвестиційної діяльності та енергоменеджменту відділу економічного розвитку, інвестицій та торгівлі.

Посадові обов’язки:

- Здійснює пошук інвестиційних програм, залучення в економіку громади іноземних інвестицій та іноземних технологій.

- Здійснює розробку інвестиційних проектів і програм, залучення інвестиційних коштів, спрямованих на соціально-економічний розвиток громади, передбачених Програмами ради.

- Координує та сприяє залученню кошів для реалізації стратегічних проектів, направлених на розвиток територіальної громади тощо.

Головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та звітності.

Посадові обов’язки:

- Ведення бухгалтерського обліку відповідно до національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку в державному секторі, а також інших нормативно-правових актів щодо ведення бухгалтерського обліку, в тому числі з використання уніфікованої автоматизованої системи бухгалтерського обліку та звітності, веденням аналітичного обліку касових видатків загального фонду та інше.

Провідного спеціаліста відділу архітектури та містобудування.

Посадові обов’язки:

- Створює, наповнює та підтримує в актуальному стані Геоінформаційного порталу територіальної громади на основі GIS технологій.

- Наповнює та підтримує в актуальному стані містобудівного кадастру громади на основі GIS технологій.

- Забезпечує оперативне оприлюднення інформації на офіційному веб-сайті громади про діяльність відділу та відомостей передбачених Законом України «Про доступ до публічної інформації» тощо.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою, досвід роботи та вміння працювати на ПК.

📨За більш детальною інформацією звертайтесь за адресою: м. Баштанка, вул. Полтавська, 41.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше