Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага! Важлива інформація

Важливо
20.12.2023
🔰Відповідно до спільного наказу командувача Оперативно-стратегічного угрупування військ «Одеса» та начальника Миколаївської обласної військової адміністрації від 24.11.2023 № 3/11, розпорядження начальника Баштанської районної військової адміністрації від 01.12.2023 № 190-р на території Миколаївської області та Баштанського району у період дії воєнного стану:
 
1) заборонено продаж під час комендантської години алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, включаючи пиво та слабоалкогольні напої;
2) заборонено продаж алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, включаючи пиво та слабоалкогольні напої, військовослужбовцям Збройних Сил України, Національної гвардії України, інших військових формувань, утворених відповідно до законів України, а також працівникам правоохоронних органів, органів спеціального призначення з правоохоронними функціями, особам, які виконують функції із забезпечення безпеки і оборони України, особам, які мають зовнішні ознаки належності до цих формувань та органів (наявність військової форми, озброєння, спецзасобів, тощо).
 
Ці розпорядчі документи набрали чинності з 01 грудня 2023 року та діють до дня припинення чи скасування воєнного стану.
Звертаємо увагу суб’єктів, які здійснюють торгівельну діяльність на території Баштанського району, про дотримання вищезазначених вимог та попереджаємо про відповідальність у разі їх порушення.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше