Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Баштанці відкрили Алею Героїв загиблих захисників

Новини
04.06.2024

4 червня 2024 року в місті Баштанка відбувся мітинг, з нагоди відкриття Алеї Героїв та Дня вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

На алеї встановлено 51 портрет військовослужбовців, які віддали своє життя, захищаючи нашу Батьківщину від російського агресора.

В церемонії відкриття взяли участь керівництво міста та району, родини загиблих, воїни Збройних Сил України, представники громадськості.

На початку заходу відбулось урочисте підняття Державного прапора України. Хвилиною мовчання, запаленням свічок пам’яті та покладанням квітів до підніжжя кожного портрету загиблого захисника-земляка учасники заходу вшанували пам’ять всіх тих, хто віддав своє життя заради України. Молитву та освячення алеї звершив настоятель церкви Успіння Пресвятої Богородиці Петро Брус.

Під час заходу присутні згадали про подвиги загиблих героїв, які віддали своє життя за свободу та незалежність України. Історія кожного з них – це історія про сміливість і самовідданість. Їхні подвиги надихають нас, змушують вірити в силу людського духу, в те, що добро завжди перемагає зло.

Імена наших полеглих захисників навічно вкарбовані в історію України. Вони назавжди залишаться в наших серцях як символ мужності, патріотизму та безмежної любові до Батьківщини.

Герої живі, допоки про них пам'ятають. І наш обов'язок – зберегти пам'ять про них для майбутніх поколінь. Ми повинні розповідати своїм дітям про їхні подвиги, про те, якою ціною здобута наша свобода.

Ця Алея Героїв – це не просто місце, де ми вшановуємо пам'ять загиблих. Це місце, де ми черпаємо силу та натхнення, де ми єднаємося, щоб разом йти до Перемоги!

Слава Україні!

Героям слава!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше