Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Баштанській громаді відзначили волонтерів з нагоди Міжнародного дня волонтерів

Новини
07.12.2023

На сьогоднішній день поняття «волонтер» набуло надзвичайно важливого значення, адже це – тисячі людей, які забезпечують надійний тил нашій армії та усім тим, хто цього потребує.

За час повномасштабної війни волонтером став кожен українець. 🤝Небайдужі громадяни «волонтерять» повсюди: як у містах так і маленьких селах.

🌷Волонтери були відзначені грамотами за сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток громади та підтримку Збройних Сил України.🇺🇦

🙏Ми вдячні кожному волонтеру, хто не залишився байдужим до біди нашої країни. Дякуємо усім хто наближає нашу перемогу! Ваша активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віру у світле та мирне майбутнє країни.
Слава Україні!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше