Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Баштанській громаді відзначили День захисту дітей!

Відлуння свята
01.06.2024

1 червня, у перший день літа, Баштанська громада традиційно відзначила Міжнародний День захисту дітей. Цього року свято було особливим, адже воно проходило в умовах війни, яка жорстоко втручається в щасливе дитинство наших дітей.

Попри всі складнощі, вдалося організувати для дітлахів яскраве та незабутнє свято. Площа біля міського Будинку культури перетворилася на справжню казкову країну, де панували сміх, радість та щирі емоції.

Урочисте відкриття свята почалося привітальними словами заступника міського голови Олександра Васильєва та врученням подяк  патронатним вихователям Баштанської громади, заступник подякував їм за підтримку дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Цікавою частиною заходу стало малювання дітьми малюнку на асфальті «Ми діти твої, Україно»,  переможці отримали грамоти та солодкі подарунки.

Грамоти та подарунки також отримали  переможці фотоконкурсу «Найкраще фото у вишиванці» та онлайн-конкурсу «Моя родина – щасливі моменти».

Цього дня для всіх дітлахів проводились різноманітні квести, майстер-класи, конкурси, а організовані фотозони міським будинком культури, молодіжною радою, закладами дошкільної освіти, товариством Червоного Хреста, організацією  «Юнісеф» БФ «Вітри змін», БДЮТ  стали справжньою окрасою свята. Вони не лише створили атмосферу святкування, але й надали дітям та гостям можливість зробити креативні та яскраві фотографії, які залишаться в їхній пам'яті на довгий час.

Традиційно участь у заходах та привітанні дітей взяли зразковий танцювальний колектив «Славія", театральний колектив «Надія», вихованці дитячої музичної школи.

Доєднались розважати дітлахів і аніматори Пес Патрон та Білий Ведмідь. Завдяки своєму артистизму вони зарядили всіх присутніх позитивом та  щирим захватом.

Насамкінець діти переглянули мультфільм у міському будинку культури.

Діти разом з батьками отримали багато радості, гарний настрій, усмішок і щасливих хвилин. Це свято надовго залишиться у дитячих спогадах як промінь світла.

На превеликий жаль, наші діти знають, що таке війна. Частина їхнього щасливого дитинства вже вкрадено і не повернути.

Ми маємо робити все для того щоб діти були щасливими і не відчували всього того зла, яке за нашими вікнами.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше